Termeni şi condiţii

Detalii de politicăUltima actualizare pe 18 aprilie 2019

Dacă continuați să navigați și să utilizațicase-de-pariuri.net sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cupolitica de confidențialitate guvernează relația noastră cu dumneavoastră în legătură cu acest site web.

Vă rugăm să citiți cu atențiepolitica noastră de confidențialitate și acest document privind condițiile de utilizare înainte de a utiliza site-ul nostru.

Folosind site-ul nostru, confirmați că acceptați acești termeni de utilizare și că sunteți de acord să le respectați.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

Informații despre noi

case-de-pariuri.net® este un site operat deSolid Software Limited ("Noi"). We are registered in England and Wales under company number 07259827 and have our registered office at SJD Accountancy, KD Tower, Cotterells, Hemel Hempstead, Hertfordshire, England, HP1 1FW.

Suntem o societate cu răspundere limitată.

Modificări ale acestor termeni

Putem revizui oricând acești termeni de utilizare prin modificarea acestei pagini.

Vă rugăm să verificați această pagină din când în când pentru a observa orice modificări pe care le-am făcut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Reviziunile documentelor publicate anterior sunt disponibile accesând linkurile de lapartea de jos a acestei pagini.

Termeni

Termenul „noi” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului web. Termenul „dvs.” se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru web.

Utilizarea acestui site web este supusă următorilor termeni de utilizare:

  • Conținutul paginilor acestui site este doar pentru informații generale și pentru utilizare. Este supus modificării fără notificare.
  • Nici noi, nici terți nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, promptitudinea, performanța, completitudinea sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru un anumit scop. Recunoașteți că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactități sau erori în măsura permisă de lege.
  • Utilizarea de către dumneavoastră a oricăror informații sau materiale de pe acest site web este în întregime pe propriul risc, pentru care nu vom fi răspunzători. Va fi propria dumneavoastră responsabilitate să vă asigurați că orice produse, servicii sau informații disponibile prin intermediul acestui site web îndeplinesc cerințele dumneavoastră specifice.
  • Acest site web conține material care este deținut de noi sau care ne este licențiat. Acest material include, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă altfel decât în ​​conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.
  • Utilizarea neautorizată a acestui site web poate duce la o cerere de despăgubire și/sau poate constitui o infracțiune.
  • Acest site web include link-uri către alte site-uri web. Aceste link-uri sunt furnizate pentru confortul dvs. pentru a oferi mai multe informații. Ele nu înseamnă că susținem site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web asociate.

Viruși

Nu garantăm că site-ul nostru va fi sigur sau lipsit de erori sau viruși.

Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informației, a programelor de calculator. și platformă pentru a accesa site-ul nostru. Ar trebui să utilizați propriul software de protecție împotriva virușilor.

Nu trebuie să utilizați greșit site-ul nostru introducând cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru. Nu trebuie să atacați site-ul nostru printr-un atac de refuzare a serviciului sau printr-un atac de refuzare a serviciului distribuit. Încălcând această dispoziție, ați săvârși o infracțiune conformComputer Misuse Act 1990. Vom raporta orice astfel de încălcare autorităților competente de aplicare a legii și vom coopera cu acele autorități dezvăluindu-le identitatea dumneavoastră. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat.

Conectarea către site-ul nostru

Puteți să faceți legătura către site-ul nostru, cu condiția să faceți acest lucru într-un fel care este corect și legal și nu dăunează reputației noastre și nu profită de ea.

Nu trebuie să stabiliți un link în așa fel încât să sugerați vreo formă de asociere, aprobare sau aprobare din partea noastră, acolo unde nu există.

Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site.

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare.

Lege aplicabilă

Dacă sunteți consumator, vă rugăm să rețineți că acești termeni de utilizare, subiectul acestuia materia și formarea ei, sunt guvernate de legile Angliei și Țării Galilor. Amândoi suntem de acord cu faptul că instanțele din Anglia și Țara Galilor vor avea jurisdicție neexclusivă.

Dacă sunteți o companie, acești termeni de utilizare, obiectul și formarea acestora (și orice necontractual litigii sau revendicări) sunt guvernate de legile din Anglia și Țara Galilor. Amândoi suntem de acord cu jurisdicția exclusivă a curților din Anglia și Țara Galilor.

Revizuiri anterioare ale documentelor