Termeni și condiții (Inlocuit la 3 mai 2016)

Detalii de politică

Bine ați venit pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați și să utilizați acest site, sunteți sunt de acord să respecte și să fie legat de următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația noastră cu dumneavoastră în legătură cu acest site web.

Termenul „noi” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului web. Termenul „tu” se referă la utilizator sau vizualizator al site-ului nostru web.

Utilizarea acestui site web este supusă următorilor termeni de utilizare:

  • Conținutul paginilor acestui site este pentru informații generale și utilizați numai. Este supus modificării fără notificare.
  • Nici noi și nicio terță parte nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, actualitatea, performanța, completitudinea sau adecvarea informații și materiale găsite sau oferite pe acest site web pentru orice anume scop. Recunoașteți că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres responsabilitatea pentru acestea inexactități sau erori în cea mai mare măsură permisă de lege.
  • Folosirea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site web vă revine în întregime propriul risc, pentru care nu vom fi răspunzători. Va fi propria ta responsabilitate pentru a se asigura că orice produse, servicii sau informații sunt disponibile prin aceasta site-ul web îndeplinește cerințele dumneavoastră specifice.
  • Acest site web conține material care este deținut de noi sau care ne este licențiat. Acest materialul include, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul si grafica. Reproducerea este interzisă altfel decât în ​​conformitate cu notificare privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.
  • Utilizarea neautorizată a acestui site web poate duce la o cerere de daune și/sau poate fi un infracțiune.
  • Acest site web include link-uri către alte site-uri web. Aceste link-uri sunt furnizate pentru comoditatea dvs. de a furniza informații suplimentare. Ele nu înseamnă că noi susține site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul linkului site(e) web(e).
  • Utilizarea de către dvs. a acestui site web și orice dispută care decurge dintr-o astfel de utilizare a site-ului web se supune legilor Angliei și Țării Galilor.