Pariuri și oferte gratuite William Hill

Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR50
Numai clienții mobili
Cod bonus:H50
Se aplică Condițiile, 18 +
Obțineți bonus Detalii
RON/USD/EUR40 Pariu gratuit
Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/ 40 EUR gratuit
Cod bonus:N40
T&Cs se aplică, 18+
Obțineți bonus Detalii| ||90

Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR50 - Numai pe mobil - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții cheie William Hill| ||117
Min Stake: RON/USD/EUR10
Bonus maxim: RON/USD/EUR50
Expirarea pariului gratuit: 30 de zile
Cote minime: 1/2
Obțineți bonus
KQC : 18+. Joaca-te cu grija. Clienți noi care se înregistrează numai prin intermediul telefonului mobil, folosind doar codul promoțional H50, miză min RON/USD/EUR10/€10, cotă minimă 1/2, pariuri gratuite plătite ca 5 x RON/USD/EUR10/10€, pariuri gratuite creditate după soluționarea primului pariu de calificare, pariurile gratuite vor expira la 30 de zile după plasarea pariului de calificare, se aplică restricții privind metoda de plată/jucător/țară. Vezi termenii completi mai jos.

Depozit RON/USD/EUR10 Obține 4x RON/USD/EUR10 pariuri - Mobil - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții cheie pentru oferta William Hill
Deposit Required? Da
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Cote minime: 1/2
Expiră: 30 de zile
Obțineți bonus
18+. Joaca-te cu grija. Când vă înscrieți prin mobil folosind codul promoțional N40 și plasați un pariu de RON/USD/EUR10/€10 sau mai mult, vă vom oferi 4x RON/USD/EUR10/€10 pariuri gratuite creditate după soluționarea primului pariu de calificare, gratuit. pariurile vor expira la 30 de zile de la plasarea pariului de calificare, se aplică restricții privind metoda de plată/jucător/țară.

Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți 2 x RON/USD/EUR15 pariuri gratuite - Bonus de înscriere

Termeni și condiții ale ofertei William Hill cheie
Depozit necesar: Da
Depozit minim: RON/USD/ EUR10
Expirare: 30 de zile
Cote minime: 1/2
Obțineți bonus|| |256
New customers using Promo code H30 only, Min RON/USD/EUR10/€10 stake, min odds 1/2, free bets paid as 2 x RON/USD/EUR15/€15, free bets credited after settlement of first qualifying bet, free bets will expire 30 days after the qualifying bet is placed, payment method/player/country restrictions apply. +18. Play safe.

William Hill Sport Recenzie

William Hill oferă o gamă diversă de produse, deși site-ul de pariuri sportive rămâne esențial pentru afacerea lor. Lansat pentru prima dată în 1998, oferă o gamă largă de piețe sportive la unele dintre cele mai bune cote. Activitățile online ale lui William Hill au sediul în Gibraltar, unde reglementările locale ajută la protejarea intereselor jucătorului, deoarece site-ul este auditat în mod regulat pentru corectitudine, în timp ce toate fondurile depuse sunt păstrate în siguranță, iar detaliile clienților sunt protejate.

Coduri și oferte bonus

Pariuri

Betting

Site-ul este conceput curat, cu cele mai populare sporturi enumerate în partea de sus a paginii și detaliile actuale de pariuri în joc de mai jos. Cele mai populare oportunități de pariere includ:

  • Fotbal
  • Golf
  • Cursele de cai
  • Cricket
  • Cursele de ogari| ||307

You will also find lots of special bets like:

  • Cine va câștiga cele mai recente emisiuni de talente TV?
  • Cine va fi următorul prim-ministru?
  • Pariuri virtuale
  • Fotbal fantasy

Talonul de pariuri este simplu de completat, cu opțiunea de a selecta cotele în stil zecimal sau fracționat. Puteți verifica orice pariuri deschise pe care le aveți și există o filă Tip Consilier unde puteți găsi sfaturi de la alții care au plasat pariuri similare sau găsiți cei mai buni pronostici de urmat. William Hill are una dintre cele mai bune piețe de pariuri în joc și puteți urmări multe dintre sporturi prin streaming video live, care este gratuit pentru vizionare, sau pe postul de radio WH, care este gratuit pentru a asculta. Există o secțiune detaliată Știri cu rezultate actualizate, previzualizări ale evenimentelor viitoare și podcasturi pentru informatori de la profesioniști.

Există o serie de jocuri secundare de jucat, inclusiv ruleta, blackjack și sloturi. O versiune mobilă gratuită a site-ului este accesibilă prin Android, iPhone și majoritatea celorlalte dispozitive mobile.

Banking

Odată înscris, puteți plăti bani în noul cont folosind ceea ce este posibil cea mai largă gamă de opțiuni de depunere oferite de orice casă de pariuri online. Veți descoperi că cele mai populare carduri de credit și de debit, sisteme de portofel electronic și vouchere preplătite sunt acceptate. Cu majoritatea metodelor, există o sumă minimă de depozit de RON/USD/EUR5-RON/USD/EUR10, în timp ce depozitul maxim variază de la RON/USD/EUR200 până la RON/USD/EUR250.000, în funcție de metoda de transfer. Există o secțiune bancară cuprinzătoare pe site care arată ce este acceptat în România.

Înainte de a face prima cerere de retragere, este posibil să trebuiască să furnizați o identificare pentru a vă asigura că nu există niciun risc pentru contul dumneavoastră. Plățile sunt de obicei efectuate înapoi pe cardul sau metoda de plată cu care ați depus, iar limitele retragerii zilnice a fondurilor variază în funcție de modul în care ați plătit banii. Site-ul web procesează foarte rapid retragerile, dar companiile de carduri pot lua 3-5. zile pentru a procesa fonduri și pentru ca banii să apară înapoi în contul dvs..

Concluzie

Site-ul de sport William Hill este pe bună dreptate un site foarte popular pentru a plasa pariuri pe o gamă largă de sporturi . Opțiunile de pariere în joc sunt deosebit de impresionante, iar designul ușor de utilizat al site-ului web facilitează accesul la orice sport doriți. Talonul de pariuri este clar prezentat și ușor de înțeles, cu acces rapid la sfaturi de la pronostici și colegii jucători. Există promoții regulate și oferte speciale de care poți profita în fiecare zi, competiții și bineînțeles, bonusuri de bun venit. Operațiunile bancare nu ar putea fi mai ușoare datorită gamei de metode acceptate.

Categorii de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

William Hill Casino

Mai multe jocuri, jackpot-uri și oportunități de pariuri decât orice alt site.

William Hill Poker

Premii fantastice și bonusuri uriașe disponibile.

William Hill Bingo| ||507

One of the most visited bingo sites.