Oferte de pariuri Sky Bet

RON/USD/ 20 EUR în pariuri gratuite
Când plasați un pariu RON/USD/EUR5
Nu este nevoie de cod
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Detalii
RON/USD/EUR50 Pariuri în joc la fotbal
Când pariați RON/USD/EUR10
Nu Cod necesar
T&Cs Se aplică, 18+
Obțineți bonus Detalii

Pariez RON /USD/EUR5 Obțineți un pariu gratuit de RON/USD/EUR20 - Bonus de înscriere

Termeni și condiții ofertei Key Sky
Miriu minim: RON/USD /EUR5
Cote minime: 1/1
Pariuri gratuite: 2 x RON/USD/EUR10
Tip de pariu: Single sau Each Way
Obține bonus
Doar primul pariu simplu și e/w. Cote de 1/1 sau mai mari. 2 x jetoane de pariu RON/USD/EUR10. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Nu expiră pariul gratuit. Restricții de eligibilitate. Se aplică și alte condiții. 18+. Begambleaware.org

RON/USD/EUR50 Pariuri gratuite în joc la fotbal - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții oferte Key Sky
Miză minimă: RON/USD/EUR10
Cote minime: 1/1
Expirare pariul gratuit: Niciuna|| |188
Max Free Bets: RON/USD/EUR50
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Doar primul pariu simplu și e/w. Cote de 1/1 sau mai mari. 5 x jeton de pariu RON/USD/EUR10. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariuri gratuite rambursabile numai pe piețele de fotbal în joc. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Nu expiră pariul gratuit. Se aplică restricții de eligibilitate și alte T&C. 18+. Begambleaware.org

RON/USD/EUR40 în pariuri gratuite atunci când pariezi RON/USD/EUR10 - Bonus de înscriere

Termeni și condiții Key Sky
Min Cote: 1/1
Pariuri gratuite maxime: RON/USD/EUR40
Folosire pariuri gratuite: Curse de cai și fotbal
Miză minimă: RON/USD/EUR10
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Doar primul pariu simplu și e/w. Cote de 1/1 sau mai mari. 4 x jeton de pariu RON/USD/EUR10. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariuri gratuite numai pentru curse de cai și fotbal. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Nu expiră pariul gratuit. Se aplică restricții de eligibilitate și alte T&C. 18+. Begambleaware.org.

Pariu RON/USD/EUR5 Obțineți RON/USD/EUR20 în pariuri gratuite + 40 de rotiri - Bonus de înscriere

Termeni și condiții Key Sky Oferta
Miza minimă: RON/USD/EUR5
Max gratuit pariuri: RON/USD/EUR20
Max gratuit Rotiri: 40
Expirarea rotirii gratuite: 7 zile
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Doar primul pariu simplu și e/w. Cote de 1/1 sau mai mari. 2 x jetoane de pariu RON/USD/EUR10. 40 de rotiri gratuite la 0,10 RON/USD/EUR per rotire. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariurile gratuite exclud virtualele. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Nu expiră pariul gratuit. Restricții de joc și de eligibilitate. 7 zile de expirare a rotirii gratuite. Rotirile gratuite se vor juca automat la primul joc eligibil încărcat. Se aplică și alte condiții pentru 18+. Begambleaware.org.

RON/USD/EUR10 Pariu gratuit - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții cheie Sky
Pariu gratuit maxim: RON/USD/EUR10
Depozit necesar: Nu
Tip de pariu: Single sau Each-way
Expirarea pariului gratuit: Niciuna
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Nu expiră pariul gratuit. Pariu gratuit care poate fi revendicat pentru orice selecție unică sau în fiecare sens. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Se aplică restricții de eligibilitate. Se aplică și alte condiții. 18+. Begambleaware.org.

RON/USD/EUR30 Pariuri gratuite atunci când pariezi RON/USD/EUR5 - Bonus de înscriere

Termeni și condiții Key Sky
Gratuit Expirare pariu: Niciuna
Bonus maxim: RON/USD/EUR30
Client existent: Nu
Miză minimă: RON/USD/EUR5
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Doar primul pariu simplu și e/w. Cote de 1/1 sau mai mari. 3 x jeton de pariu RON/USD/EUR10. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariuri gratuite numai pentru curse de cai și fotbal. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Nu expiră pariul gratuit. Se aplică restricții de eligibilitate și alte T&C. 18+. Begambleaware.org.

RON/USD/EUR30 Pariuri gratuite atunci când plasați orice pariu - Bonus de înscriere

Termeni și condiții Key Sky
Miză minimă: 5p
Max pariuri gratuite: RON/USD/EUR30
Expirare pariu gratuit: Niciuna
Tip de pariu: Single sau E/W
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Doar primul pariu simplu și e/w. Miza minimă de 5p. 3 x jetoane de pariu RON/USD/EUR10. Mizele pariurilor gratuite nu sunt incluse în returnări. Pariurile gratuite exclud virtualele. Pariurile gratuite nu pot fi retrase. Nu expiră pariul gratuit. Se aplică restricții de eligibilitate și alte T&C. 18+. Begambleaware.org

Sky Sport Recenzie

Sky Bet este divizia de pariuri sportive online a uriașei companii BSkyB care oferă numeroase canale de divertisment, inclusiv Sky Sports, pentru milioane de case din Insulele România. Originile sale pot fi urmărite până la achiziționarea în 2000 a Sports Internet Group, o mică companie de pariuri online, cu o creștere ulterioară realizată în 2006, odată cu cumpărările TotalBet și RomâniaBetting. Sky Bet este acum una dintre cele mai mari case de pariuri sportive online și se bazează pe o cantitate uriașă de publicitate pe canalele lor TV pentru a atrage clienți, în loc să aibă o prezență pe stradă ca majoritatea celorlalte case de pariuri. Oricine își înregistrează un cont la Sky Bet poate juca în cazinourile online, site-urile de poker și bingo Sky Bet folosind aceleași detalii de conectare și fonduri ca și pentru pariurile sportive.

Acoperire sportivă

Site-ul de pariuri sportive Sky Bet este prezentat în o schemă îngrijită de culori albastru și roșu, care este similară cu cea văzută pe canalele TV. Pagina principală evidențiază evenimentele live transmise în prezent, orice pariuri speciale oferite și o listă de evenimente viitoare în următoarele câteva ore, cu link-uri rapide către paginile de înscriere, oferte bonus curente și o listă de sporturi disponibile.

Acea listă include toate sporturile populare pe care orice operator de pariuri le-ar acoperi, cum ar fi:

  • Fotbal
  • Cricket
  • Tenis
  • Rugby

Inclusiv cele de nișă, cum ar fi:

  • Jocuri gaelice
  • Handbal
  • Campionat de luptă final

Deși Foarte concentrat pe piața din România, sporturile din întreaga lume sunt încă prezentate, astfel încât vizitatorii vor găsi fotbalul australian, baseballul, NFL și hocheiul pe gheață sunt tratate în detaliu. Sunt posibile un număr limitat de pariuri speciale pe divertisment și politică, precum și sporturi virtuale, cum ar fi cursele de cai și ogari, fotbal, curse cu motor și autostradă. Plasarea unui pariu este o chestiune de a face clic pe un link de eveniment care deschide biletul de pariuri. Acesta poate fi apoi completat cu miza aleasă, iar randamentul așteptat pentru un câștig este afișat ulterior. Odată ce pariul este confirmat, alte pariuri pot fi adăugate la același bilet; o caracteristică utilă este că jucătorul va fi informat dacă evenimentul este difuzat în direct pe un canal Sky sau transmis online. Mii de evenimente sunt transmise în direct, deși unele necesită plasarea unei mize înainte de a putea fi vizionate, în timp ce anumite jocuri și curse care sunt afișate pe canalele Sky Sports sunt, de asemenea, disponibile pentru a fi transmise pe un computer. Alte servicii includ un Centru de statistici, care arată cititorilor care a marcat ce, cum se desfășoară o echipă, care este forma actuală a unui jucător individual sau ce au câștigat în trecut. Statisticile acoperă mai multe sporturi majore din întreaga lume, inclusiv fotbal, tenis, cricket, NFL, darts etc.

Un formular de curse de cai Sporting Life și un serviciu de analiză oferă informații foarte detaliate despre cai, jochei, cursuri și antrenori pentru a ajuta clienții Sky Bet să decidă unde să plaseze următoarele pariuri la curse. Sfaturi sunt oferite de podcasturile de știri de tranzacționare, jurnaliștii Sky Sports și comercianții de top își pun în comun cunoștințele, în timp ce știrile, videoclipurile, opiniile experților și multe altele sunt toate pe skysports.com, accesate prin site-ul Sky Bet.

Free apps for iPhones, iPads, Blackberry and Android devices let punters bet on the go, with the added advantage that anyone who has RON/USD/EUR1 or more staked on a UK horse race can watch it live on their mobile. Sky Sports customers can watch the channels on Apple products and selected Android phones and tablets.

Bonusuri și promoții

Ca toate casele de pariuri sportive online, bonusurile și promoțiile de la Sky Bet nu sunt tocmai masive , dar o caracteristică unică aici este Clubul de Pariuri Gratuite. Oricine plasează un pariu acumulator la cotă de 5/1 sau mai mult, cu o miză de cel puțin RON/USD/EUR5 se califică pentru a se alătura acestui club. Câștigă sau pierde, aceștia vor fi creditați cu un pariu gratuit RON/USD/EUR5 la ora 19:00 în ziua următoare săptămânii în care a fost plasat pariul. Acest lucru trebuie făcut în fiecare săptămână pentru a rămâne în club, deoarece dacă o săptămână este ratată, atunci trebuie plasat un pariu acumulator RON/USD/EUR 10 pentru a reveni. În plus, Sky Bet va avea întotdeauna un fel de bun venit. oferă ca modalitate de a mulțumi noilor clienți pentru înscriere. Detaliile se vor schimba din când în când, dar ar putea fi un pariu gratuit sau un bonus de potrivire la depunere.

În timpul sezonului de fotbal se desfășoară câteva turnee speciale (inclusiv fotbal Fantasy), cu premii săptămânale și lunare în regiunea de RON/USD/EUR10.000 de câștigat, plus competiția gratuită Super 6 în care jucătorii câștigă puncte pentru prezicerea corectă a scorurilor, câștigătorul general primind 100.000 RON/USD/EUR. În fiecare zi, Sky Bet are oferte de creștere a prețurilor pentru anumite pariuri, unde oferă cele mai bune cote disponibile. Pariurile pot fi pentru orice sport, iar cele mai recente vor fi evidențiate clar pe site-ul lor.

Bancare

Majoritatea metodelor de plată utilizate în mod obișnuit sunt binevenite la Sky Bet, cum ar fi creditul și carduri de debit, plus unele portofele electronice utilizate pe scară largă, deși cardurile preplătite sau voucherele nu pot fi folosite. Un ghid bancar foarte detaliat, care prezintă modul de utilizare a fiecărei metode în pași simpli, poate fi găsit pe site-ul lor. Suma minimă de depunere este de numai RON/USD/EUR5 sau echivalentul unei monede, cu conturile creditate instantaneu și fără comisioane percepute de Sky Bet. Când vine timpul să retragă fonduri, un client va trebui să își verifice identitatea înainte ca prima cerere să poată fi procesată. În mod implicit, toți banii vor fi trimiși înapoi pe același card sau portofel electronic care a fost folosit pentru a efectua cea mai recentă depunere și ar trebui să fie înapoi în contul clientului în 3-5 zile lucrătoare.

Rezumat|| |542

Sky Bet have some significant advantages over similar operators due to their dominant position on Perú sports coverage, which is able to constantly advertise the betting service. Although this may seem unfair, they would not be able to retain customers for long if the services offered were not of a high standard, so visitors will find a quality gambling site, with lots of features. The range of sports covered is very good, all within a well designed site that is easy to use. Bonuses and promotions are competitive, with a fun Free Bet Club that's easy to qualify for, although unlike many online bookmakers, they do not have a Best Price Guarantee for horse racing.

Categorii bonus de înscriere - Se aplică T&C , 18+

Sky Casino

Aduceți entuziasmul din Las Vegas în camera dvs. de zi.

Sky Poker

Site web simplu, clar cu înregistrare ușoară și oferte de top.

Sky Bingo

Cu bingo gratuit pentru începători, un loc minunat pentru a începe.