Pariuri și oferte gratuite Ladbrokes

Pariu RON/ USD/EUR5 Obțineți pariuri gratuite RON/USD/EUR20
4 x RON/USD/EUR5 pariuri gratuite
Cod bonus:20GRATUIT
T&Cs Apply, 18+
Obțineți bonus Detalii
Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR30 în pariuri gratuite
3 x RON/USD/EUR10 pariuri gratuite
Cod bonus:G30
T&Cs Se aplică, 18+
Obțineți Bonus Detalii

Pariu RON/USD/EUR5 Obțineți RON/USD/EUR20 în pariuri gratuite - Bonus de înscriere

Key Ladbrokes Offer Terms & Conditions
Cote minime: 1/2
Expirare: 14 zile
Minimum Deposit: RON/USD/EUR5
Cod: 20GRATUIT
Obțineți bonus
18+ noi clienți România+IRE. Paypal și anumite tipuri de depunere și tipuri de pariuri excluse. Pariu minim RON/USD/EUR5 în 14 zile de la înregistrarea contului la cote minime 1/2 = 4 x RON/USD/EUR5 pariuri gratuite. Pariuri gratuite valabile 4 zile pe sport, miza nu se returnează, se aplică restricții. Se aplică T&C.

Pariau RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR30 în pariuri gratuite - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții cheie ale ofertei Ladbrokes
Expirare: 14 zile
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Cod: G30|| |190
Free Bet Expiry: 4 zile
Obțineți bonus
18+. Doar România+IRE. Este necesar codul promoțional „G30”. Primul pariu minim RON/USD/EUR10. Trebuie plasat în termen de 14 zile de la înregistrarea contului. RON/USD/EUR30 creditat ca pariuri gratuite de 3 x RON/USD/EUR10. Nu este valabil cu CashOut. Pariu gratuit valabil 4 zile. Se aplică T&C

Ladbrokes Sport Recenzie

Site-ul de sport

Când vizitați Ladbrokes Sports, sunteți întâmpinat de un site web bine conceput, chiar dacă ușor aglomerat, cu zilele în care se observă momentele sportive afișate vizibil pe o bară de defilare în partea de sus a paginii. Sunt afișate prețurile și ora de joc, împreună cu orice oferte speciale pe care Ladbrokes le poate avea în curs de desfășurare la acel eveniment. Corpul principal al site-ului este alcătuit din detalii suplimentare despre momentele evidențiate ale zilelor și include prețuri pentru fiecare joc sau alergător, cu opțiunea de a extinde aceste detalii pentru a include fiecare eveniment pentru fiecare sport. Talonul de pariu este unul dintre cele mai ușor de completat, deoarece trebuie doar să faceți clic pe un preț pentru a-l adăuga la talonul dvs. și apoi să introduceți miza pentru a finaliza pariul. Pentru un plus de confort, puteți alege mai multe pariuri pe același bilet.

Așa cum v-ați aștepta de la o astfel de casă de pariuri importantă, aproape fiecare sport imaginabil este acoperit, inclusiv, dar fără a se limita la:

  • Football
  • Curse de cai
  • Tenis
  • Polo pe apă
  • Snooker
  • Câștigători Reality TV

Sporturile din întreaga lume sunt bine acoperite, așa că veți găsi o mulțime de baseball, fotbal american și curse de cai din diferite țări. Există, de asemenea, o selecție de sporturi virtuale, inclusiv curse de cai și ogari, de care să te bucuri. În plus, poți chiar să deții, să antrenezi și să concurezi un cal virtual în Raceclub. Ladbrokes oferă o garanție a celor mai bune cote de curse de cai de la ora 9 dimineața în fiecare zi, plus pariuri Tote la meciurile majore.

Dacă doriți sfaturi de la informatori profesioniști sau cele mai recente știri sportive, există câteva link-uri utile pe principalele pagină care vă va oferi o perspectivă valoroasă despre unde să plasați pariurile pentru cele mai bune randamente. Ladbrokes Teamtalk este un serviciu de comentarii live care acoperă cele mai recente evenimente și oferă detalii suplimentare despre cursele viitoare. Transmiterea live a anumitor evenimente este disponibilă pentru jucătorii înregistrați.

Versiunea mobilă a site-ului oferă toate piețele pe care le-ați găsi pe site-ul desktop și, spre deosebire de multe case de pariuri sportive mobile, puteți depune folosind un card de credit pe site-ul mobil, deși nu puteți deschide un cont nou.

Coduri bonus și promoții

Ofertele pentru jucători noi sunt disponibile din când în când pentru a vă oferi un stimulent suplimentar pentru a juca, dar ca cu majoritatea celorlalte site-uri de pariuri online, bonusurile tind să fie destul de limitate și, ocazional, nu există oferte pentru jucători noi, mai ales în preajma evenimentelor sportive majore, cum ar fi cursele Grand National sau Cheltenham. Deoarece puteți folosi un singur cont pentru a juca pe toate site-urile lor, clienții care se bucură și de jocurile de poker sau de cazinou online pot primi bonusuri pe aceste site-uri, deși nu puteți solicita unbonus de cazino for example, and use it to bet on sports. However, there are numerous daily offers that you can claim, typical examples include money back as a free bet if your chosen horse finishes second by a neck or less, doubled odds if England win every game in a selected tournament, or having losing bets returned if a particular horse wins its race.

Bancare

Puteți plăti în contul dvs. folosind o gamă largă de opțiuni de depunere și, spre deosebire de unele case de pariuri, Ladbrokes nu va percepe nicio taxă suplimentară. Cu cele mai multe opțiuni, fondurile vor fi disponibile instantaneu, deși transferurile bancare pot dura câteva zile pentru a se elibera. Există anumite limite de depunere, din nou în funcție de modul în care alegeți să vă finanțați contul, dar este ușor să creșteți aceste limite contactând Asistența pentru clienți.

Când este timpul să retrageți bani, solicitarea dvs. este procesată într-o singură operațiune. zi, deși furnizorul de plăți poate dura încă câteva zile pentru a procesa fondurile înainte ca acestea să apară din nou în contul dvs. În general, dacă ați depus folosind un anumit card sau un portofel electronic, fondurile vor fi trimise înapoi pe același card, dar din nou, contactând Ladbrokes, acest lucru poate fi schimbat.

Sign Up Bonus Categories - T&Cs Apply, 18+

Ladbrokes Casino

540 de jocuri de cazinou inclusiv sloturi, blackjack și ruleta.

Ladbrokes Poker

O comunitate grozavă și un brand în care poți avea încredere.

Ladbrokes Bingo

Joacă pentru jackpot-uri masive, site-ul de bingo al anului.