Pariuri și oferte Coral Free

RON/USD /EUR20 pariu gratuit
Pariu RON/USD/EUR5 Obțineți RON/USD/EUR20
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Details
Pariu RON/USD/EUR10 Obține RON/USD/EUR30
3 x RON/USD/EUR10 Pariuri gratuite
Se aplică Condițiile, 18+| ||78
Get Bonus Detalii

Depuneți RON/USD/EUR5 pentru a obține RON/USD/EUR20 în pariuri gratuite - Înregistrați-vă Bonus de creștere

Termeni și condiții pentru oferta cheie Coral
Format bonus: 4 x RON/USD/EUR5 pariuri gratuite
Pariuri gratuite Expirare: 4 zile
Cote minime: 1,5
Depozit minim: RON/USD/ 5 EUR
Obțineți bonus
Informații importante: 18+. Doar România+IRE. Primul pariu minim RON/USD/EUR5. Trebuie plasat în termen de 14 zile de la înregistrarea contului. RON/USD/EUR20 creditat ca pariuri gratuite de 4 x RON/USD/EUR5. Nu este valabil cu CashOut. Pariu gratuit valabil 4 zile. Miza pariului gratuit nu a fost returnată. Se aplică T&C.

Pariau RON/USD/EUR10 Obțineți 3 x RON/USD/EUR10 pariuri gratuite - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții cheie Coral
Min. Miza: RON/USD/EUR10
Cote minime: 1/2
Expirare pariul gratuit: 7 days
Max. pariuri gratuite: RON/USD/EUR30
Obțineți bonus
18+ clienți noi România+IRE numai. Anumite metode de depunere și tipuri de pariuri excl. Primele 10 pariuri minime în 14 zile de la înregistrarea contului la cote minime 1/2 = 3x 10 pariuri gratuite. Pariuri gratuite valabile 7 zile, miza nu se returnează. Fără încasări, se aplică restricții + T&C.

Coral Sport Revizuire

Coral furnizează un serviciu de pariuri sportive din 1926 și a crescut pentru a deveni al treilea cel mai mare case de pariuri din România, cu o cotă de piață de aproximativ 20%. Sunt un brand de încredere, familiar și de când au deschis o casa de pariuri sportive online în 1999, acest succes s-a repetat, milioane de pariuri fiind plasate zilnic pe site-ul lor. Coral face acum parte din Gala Group, care și-a crescut și mai mult cota de piață din România, iar partea Eurobet a companiei are clienți în peste 130 de țări.

Site-ul este bine prezentat, cu detalii. dintre cele mai importante evenimente sportive și știri ale zilei, plus șansele disponibile pentru meciurile și cursele viitoare afișate clar. Navigarea este logică, cu link-uri rapide către toate sporturile prezentate, astfel încât oricine poate plasa un pariu cu doar câteva clicuri.

Coral oferă aplicații mobile pentru Android și iOS, pe lângă un site web complet care poate fi accesat folosind un browser mobil standard.

Opțiuni de pariere

Sunt acoperite o selecție impresionantă de sporturi, de la cele evidente, cum ar fi toată România, cel mai important fotbal european și american, până la cele mai neobișnuite precum Ultimate Fighting Championships și Hurling. Acestea acoperă, în plus, o gamă bună de piețe politice și de divertisment, în timp ce secțiunea de sport virtuală are curse de cai, ogari, sporturi cu motor și multe altele.

În fiecare sport există de obicei mai multe opțiuni de pariuri, fotbalul având o uriașă selecție de peste 65 de pariuri posibile, cum ar fi:

  • Goluri în prima repriză par/sub
  • Total goluri
  • Primul marcator
  • Număr de cărți
  • Număr de colțuri

Pentru cursele de cai, pariurile pot fi plasate pe câștig sau în fiecare sens la prețul de bord, prețul de pornire sau prețul total și există o funcție utilă Build A Racecard care permite pariorii să-și selecteze cursele și să le vadă pe toate într-un singur loc. Este ușor de observat dacă și în ce direcție se mișcă un preț, cu evidențieri roz pentru un preț care iese sau se prelungește și albastru pentru unul care vine sau se scurtează.

Dacă un client a plasat o miză. de cel puțin RON/USD/EUR1 la o cursă în România sau Irlanda, ei o pot urmări live pe dispozitivul mobil, în timp ce Coral Radio oferă comentarii live, știri și rezultate la multe dintre evenimentele de top, inclusiv fotbal, cricket și curse de cai. Serviciul de joc Race Caller oferă sfaturi gratuite despre curse de cai, chat și sfaturi.

O secțiune extinsă Bet In Play oferă cote actualizate în mod constant, fiecare modificare fiind evidențiată pentru claritate. Un aspect minor este că linkul către partea În joc este, din anumite motive, ascuns în partea de jos a paginii de pornire.

Odată ce pariurile au fost selectate, acestea pot fi adăugate la talonul de pariu cu un singur clic și mai multe pariurile pot fi adăugate la un singur bilet fără dimensiunea maximă a mizei.

Bonusuri și promoții

Coral are o gamă bună de oferte speciale atât pentru pariori noi, cât și pentru cei obișnuiți, inclusiv pariuri gratuite, cel mai bun preț garantat și cote sporite la pariurile duble și triple selectate. Clienții noi vor putea solicita un bonus de înscriere, care este de obicei sub forma unui pariu gratuit egal ca valoare cu dimensiunea primei mize, deși aceasta poate varia ocazional. Adesea, ei au, de asemenea, bonusuri fără depunere pentru utilizatorii noi, care pot fi folosite la secțiunile de cazinou, bingo sau poker ale site-ului lor.

Pentru pariorii care revin, există promoții regulate legate de cele mai recente meciuri sportive, cu participare gratuită la extrageri cu premii, pariuri gratuite pe anumite piețe și bonusuri pentru meciuri de pariuri de utilizat în cazinou. Ofertele zilnice de cote îmbunătățite sunt afișate clar pe pagina principală a site-ului și oferă un randament mai mare pentru pariurile combinate selectate, cum ar fi primul marcator și rezultatul meciului. Coral oferă cel mai bun preț garantat la toate cursele de cai din România și Irlanda și majoritatea curselor de ogari, ceea ce înseamnă că dacă se ia un preț anticipat sau prețul plăcii în ziua cursei și prețul de plecare este mai bun, ei vor plăti la cota mai mare. .

Servicii bancare

Coral salută majoritatea cardurilor de credit și de debit, inclusiv carduri preplătite și vouchere, precum și unele dintre cele mai populare servicii de transfer de bani. Sunt foarte mult un site concentrat în România și Irlanda, așa că unele opțiuni internaționale de depozit nu sunt disponibile. Sumele minime de depunere și retragere sunt setate foarte mici, astfel încât chiar și clienții care plasează pariuri mici pot folosi Coral, iar timpii de plată sunt destul de rapidi.

Toate tranzacțiile sunt efectuate pe servere sigure de vârf pentru o protecție maximă a fonduri, în timp ce, ca măsură suplimentară, membrii trebuie să își verifice identitatea înainte de a solicita o primă retragere din contul lor.

Pariurile sportive online Coral sunt licențiate în Gibraltar, iar termenii acestei licențe asigură că toate detaliile clienților sunt criptate , toate plățile sunt procesate rapid și fair-play-ul este practicat în orice moment.

Concluzie

Coral a produs un site de calitate unde clienții pot profita de prețuri competitive la o gamă bună de sport. Aceasta este o companie bine respectată în care se poate avea încredere că oferă un serviciu de încredere de pe un site în mare parte ușor de navigat. Promoțiile sunt aproximativ medii, deși este plăcut să vezi câteva oferte care permit jucătorilor să se bucure de alte părți ale site-ului Coral folosind fonduri bonus. Oricine este înregistrat la casa de pariuri sportive poate transfera fonduri către secțiunile de cazinou, bingo sau poker fără a fi nevoie să deschidă un cont nou.

Categorii bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Coral Casino|| |441

All the classics in addition to the latest online games.

Coral Poker

Joacă online holdem, turnee și câștigă premii grozave.

Coral Bingo

Premii, jucători prietenoși și unele dintre cele mai bune oferte.