Pariuri și oferte gratuite Betfred

Pariuri RON/ USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR40 + 30 de rotiri
RON/USD/EUR40 pariu gratuit + 30 de rotiri gratuite
Cod bonus:SPORTS70|| |66
T&Cs Apply, 18+
Obțineți bonus Detalii
Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR60 în bonusuri|| |76
Min Deposit RON/USD/EUR10
Cod bonus:BETFRED60
Se aplică T&C, 18+
Obțineți Bonus Detalii

Pariu RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR40 Pariu gratuit + 30 de rotiri - Bonus de înregistrare

Termenii și condițiile ofertei cheie Betfred
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Cote minime: Evens| ||129
Expiry: 7 zile
Rotire rotire: Niciuna
Obțineți bonus
New 18+ UK customers only. Promo code SPORTS70. Deposit and place first sports bet of RON/USD/EUR10+ in one transaction, at cumulative odds of Evens (2.0)+. Qualifying bet must be settled before 23:59 on 03/01/2022. First bet must be on Sports. RON/USD/EUR40 in Free Bets credited within 48 hours of bet settlement. Max 30 Free Spins on Blue Wizard at RON/USD/EUR0.10 per spin. Bonuses have a 7-day expiry. Payment restrictions apply. SMS verification and/or Proof of I.D and address may be required. Full T&Cs apply.

Obțineți RON/USD/EUR30 în pariuri gratuite și 50 de rotiri gratuite - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții cheie Betfred
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Expirare: 7zile
Cote minime: 2,0 (Evens)
Bonus maxim: RON/USD/EUR60
Obțineți bonus
Cerință de depunere minimă. Pariurile gratuite sunt plătite ca credite de pariuri și sunt disponibile pentru utilizare la decontarea pariurilor la valoarea depozitului eligibil. Se aplică excluderile de cote minime, pariuri și metode de plată. Retururile exclud miza creditelor de pariu. Se aplică limite de timp și T&C.

Pariu RON/USD/EUR10 Obține RON/USD/EUR30 în pariuri gratuite - Bonus de înscriere

Termeni și condiții cheie pentru oferta Betfred
Miză minimă:|| |229 RON/USD/EUR10
Cote minime: Evens
Max Free Bet: RON/USD/ EUR30
Expirare pariu gratuit: 7 zile
Obțineți bonus
Noi 18+ clienți România. Primul pariu pe sporturi de RON/USD/EUR10+ într-o tranzacție la evens (2.0)+ decontat în 7 zile de la înregistrare (exc. ​​10/04/21). RON/USD/EUR30 plătiți în pariuri gratuite în 10 ore de la decontarea pariului, expirarea de 7 zile. Se aplică restricții de plată. Se aplică toate T&C.

Betfred Sport Revizuire

Betfred este în domeniul pariurilor sportive din 1967, când frații Fred și Peter Done și-au deschis primele case de pariuri lângă Manchester. În prezent există peste 1350 de magazine Betfred, cu un total de aproximativ 8.000 de angajați, și au o prezență majoră online din 2004. Site-ul lor acoperă toate domeniile de pariuri online, așa că, pe lângă zona principală de sport, există secțiuni precum:

  • Cazino
  • Bingo
  • Poker
  • Jocuri

Fiecare folosind principiul „un portofel”, oricine deschiderea unui cont în orice secțiune, poate folosi același cont pentru a juca pe întreg site-ul Betfred.

Licențiați și reglementați în Gibraltar, jucătorii pot fi asigurați că toate detaliile personale și tranzacțiile financiare sunt în siguranță și că Software-ul de pariuri este verificat independent pentru fair-play, făcând din Betfred un loc sigur pentru a vă bucura de jocurile online la cele mai bune cote posibile. Este posibil ca site-ul să nu fie cel mai modern loc, dar tot ceea ce este necesar pentru a începe este ușor de văzut, cu momentele importante din sport afișate vizibil.

Sporturile

Cu fundalul tradițional albastru al lui Betfred, sporturile zona site-ului le permite clienților să știe exact care sunt principalele evenimente prezentate ale zilei, cu scurte introduceri despre ce se va întâmpla și când. Mai multe detalii sunt disponibile prin link-urile rapide și acestea afișează, de asemenea, ultimele știri, prețuri și prognoze. Plasarea unui pariu este doar o chestiune de a face clic pe lângă preț și de a deschide biletul de pariu. Jucătorii trebuie apoi să-și adauge miza, să verifice pariul și apoi pot plasa alte pariuri, dacă este necesar. Este un proces foarte ușor, care va fi familiar pentru oricine a folosit orice pariuri sportive online.

Gama de sporturi acoperite include practic fiecare eveniment din România și Irlanda, de la evidentele curse de cai și meciuri de fotbal, până la Aussie mai puțin evident guvernează fotbalul, emisiunile de talente TV sau rezultatele politice. Tenis, rugby, cricket, golf, ogari, sporturi cu motor, snooker, box și câteva sporturi virtuale sunt toate acolo, cu comentarii live la multe dintre ele și știri disponibile pe tot parcursul zilei. Principalele curse de cai din SUA și Europa sunt bine acoperite și există o carte de curse interactivă excelentă pentru multe întâlniri, unde pariorii pot vedea detalii despre cursuri, forma, rezultatele anterioare, detalii despre jochei și antrenor. O plângere minoră este că navigarea pe site-ul departe de Racecard ar putea fi îmbunătățită, dar nu este ceva care ar putea dezamăgi pe cineva. Pentru toate cursele din România și Irlanda, Betfred va garanta cele mai bune cote, așa că dacă se ia un preț anticipat, iar prețul de pornire returnat este mai mare, vor plăti la SP. Analizatorul de fotbal analizează meciurile viitoare și oferă predicții privind rezultatele.

În calitate de operator important de pariuri sportive, Betfred oferă o mulțime de oportunități de pariuri în joc, care acoperă toate zilele de acțiune. Pariurile live pe fotbal oferă un serviciu complet interactiv, care le permite clienților să vadă statistici cuprinzătoare, piețe preferate și opțiunea de a afișa informații în diferite stiluri.

Deși unele evenimente sunt transmise în direct, este vorba în principal de curse de cai și există Cu siguranță nu sunt atât de multe transmise aici ca pe alte site-uri.

Oricine caută o pauză de la pariurile sportive poate juca o serie de jocuri de cazinou din zona de sport, inclusiv Ruleta, Blackjack și unele dintre cele mai populare. sloturi fără a fi nevoie să accesați diferitele părți ale site-ului general.

Bonusuri și promoții

Betfred se numește'Regele bonusurilor' și, în general, au o selecție bună de pariuri gratuite, oferte pentru jucători noi, cashback și promoții speciale pentru a le permite jucătorilor să plaseze mai multe pariuri pentru mai puțini bani. Deși detaliile reale ale bonusului se vor schimba pe măsură ce sunt introduse noi oferte, oricui se înregistrează pentru un cont nou i se va oferi de obicei un pariu gratuit considerabil ca o ofertă de bun venit, care va fi creditată în contul său după ce a fost plasat primul pariu pe bani reali.|| |313

There are always plenty of promotional offers, many of which are linked to upcoming events, which reward customers with extras like cashback for second placed bets, and a number of special football, greyhound and horse racing bets.

Pariurile pentru cai și ogari Lucky 63s pot fi plasate pe toate cursele (inclusiv pe cele virtuale) și plătesc de mai multe ori SP pentru un câștigător, iar pariurile corecte Forecast sau Tricast în unele curse live pot fi sporite cu 25 -50 %.

Funcția unică de goluri le permite clienților să aleagă o selecție de jocuri în care cred că ambele echipe vor înscrie și plătește indiferent de rezultat, atâta timp cât nicio echipă nu ratează complet plasa. Cu pariurile exclusive Double Delight și Hat Trick Heaven, Betfred va dubla plata dacă primul marcator ales primește un al doilea gol și va tripla plata dacă primește un al treilea. Alte oferte speciale de fotbal includ Over/Under 2,5, care plătește pentru obținerea corectă a trei sau mai multe meciuri cu mai mult de două goluri și Limita de 30 de minute, care câștigă dacă jocurile alese văd goluri marcate în prima jumătate de oră.

Deposit and Withdrawal Options

Deși majoritatea oamenilor vor găsi aici o opțiune de depunere potrivită, Betfred acceptă doar o gamă limitată de metode de plată. Acestea includ carduri de credit și de debit, servicii de transfer de bani și vouchere preplătite, dar doar câteva de fiecare tip. Acceptă plăți în 16 valute, dar, în comun cu majoritatea caselor de pariuri sportive online, este posibil ca bonusurile să nu fie disponibile pentru jucătorii din toate teritoriile și nici pentru oricine care folosește anumite metode de depunere, așa că verificați cu Asistența Clienți înainte de a depune.

Retrageri. va fi, dacă este posibil, rambursat după metoda utilizată pentru depunere sau prin transfer bancar/cec. Betfred procesează solicitările destul de repede, deși procesatorul de plăți poate întârzia timpul necesar clienților pentru a vedea fondurile înapoi în conturile lor cu câteva zile.

Concluzie

Betfred sunt un nume de încredere în industrie, cu o bună reputație pentru a oferi o gamă largă de pariuri sportive la prețuri bune. Site-ul lor este unul dintre cele mai populare datorită, în mare parte, clienților din magazinele principale care trec la pariuri online și datorită selecției excelente de bonusuri și promoții oferite. Deși nu este cel mai strălucitor site, tot ce este necesar pentru a paria pe sport sau pentru a juca jocuri de cazinou, poker și bingo sunt toate aici.

Categorii de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Betfred Casino

Nu sunt necesare descărcări! Joacă astăzi folosind browser-ul tău.

Betfred Poker

Joacă Texas Holdem, 7 card stud și multe altele.

Betfred Bingo

Fii un parte a comunității pline de viață.