Pariuri și oferte gratuite Betfair

RON/USD /100 EUR Pariu gratuit
Pariu RON/USD/EUR250 Obțineți RON/USD/EUR100 Extra
Cod bonus:ZBBC01
T&C Aplicați, 18+
Obțineți bonus Detalii
Banii înapoi la numerar până la RON/USD/EUR20
Pe Betfair Exchange
Nu este nevoie de cod
T&Cs se aplică, 18+
Obțineți bonus Detalii

Bet RON/USD/EUR250 Get RON/USD/EUR100 In Free Sports Bets - Sign Up Bonus

Termeni și condiții cheie Betfair
Cote minime:|| |118 1/2
Expirarea pariului gratuit: 30 de zile
Format bonus: 5x RON/USD/ 20 EUR
Restricții: Numai România
Obțineți Bonus
Ofertă pentru clienți noi. Plasați 5 x RON/USD/EUR10 sau mai multe pariuri pentru a primi RON/USD/EUR20 în pariuri gratuite. Repetați de până la 5 ori pentru a primi bonus maxim RON/USD/EUR100. Cote minime 1/2 (1,5). Pariurile de schimb sunt excluse. Se aplică T&C.

Pariază RON/USD/EUR20 și primește-l înapoi dacă pierde. - Oferta de bun venit

Termeni și condiții cheie ale ofertei Betfair
Expirare: 7 zile
Tip de depozit: Credit/Debits cards and ApplePay
Cote minime? Nu
Tip de bonus: Numerar
Obțineți Bonus
Rambursare în numerar maximă RON/USD/EUR20. Pariul trebuie plasat în primele 7 zile de la deschiderea contului. Se aplică restricții de plată. Se aplică T&C

Betfair Sport Revizuire

Betfair a fost fondată în 2000 cu scopul de a oferi clienților ceva diferit pe care nicio altă companie nu l-ar putea oferi. Au reușit acest lucru devenind primul și cel mai mare din lumebursă de pariuri. Aici, oamenii pot alege un eveniment sportiv, își pot stabili propriile cote și, ulterior, pot posta acele cote pe bursă pentru ca alții să mizeze. Prin urmare, în loc să plaseze pariuri cu casa de pariuri, jucătorii pariază unul împotriva celuilalt, Betfair deținând fondurile până când se decide rezultatul evenimentului. Apoi, Betfair percepe o mică parte din pariul câștigător sub formă de comision.

Pe lângă schimbul de pariuri, există un site de pariuri sportive mai tradițional unde Betfair stabilește cotele pentru o serie de sporturi și clienții plasează pariuri folosind acele șanse. De când compania a fost înființată, a crescut pentru a angaja peste 1.200 de oameni, a câștigat Queens Award for Enterprise și a câștigat aproximativ 3.000.000 de clienți pe diferitele sale site-uri de pariuri.

Pariurile sportive sunt bine concepute, cu informații pe semne. -bonusuri, sporturi majore și o introducere în facilitatea lor de încasare. Vizitatorii trebuie să facă clic o singură dată pentru a merge între site-urile de pariuri sportive și de schimb, în ​​funcție de modul în care doresc să plaseze pariurile.

Pariuri sportive

Această parte a site-ului este similară cu cele oferite de alte mari companii de pariuri sportive, cu clienții capabili pentru a plasa pariuri la toate evenimentele principale viitoare, precum și la sporturile în timpul jocului. Gama acoperită include totul, de la fotbal și cricket la sporturi gaelice și arte marțiale mixte, plus pariuri speciale precum câștigătorii „Sunt o celebritate” sau numele următorului copil regal. Nu este cea mai largă selecție, ci doar cele mai obscure jocuri pe care foarte puțini oameni le-ar căuta sunt ratate.

Plasarea unui pariu este pur și simplu o chestiune de a face clic pe un sport și de a decide pe ce piață să parieze înainte. adăugându-l la talonul de pariu și confirmând pariul. Multe sporturi au mai multe opțiuni de pariere; de exemplu, cu jocurile de fotbal, clienții pot paria pe normă întreagă, jumătate de normă și peste/sub total scoruri. Pentru cursele de cai, Betfair are o garanție pentru cele mai bune cote, așa că dacă un pariu este plasat și prețul de pornire este mai bun, un pariu câștigător va fi plătit la SP.

Bursa de pariuri funcționează permițând membrilor să aleagă. un eveniment din meniul Betfairs și își stabilesc propriile cote asupra rezultatului evenimentului respectiv. Ceilalți membri ai Exchange vor putea vedea aceste cote și pot alege să accepte pariul, așa că, în loc să parieze cu casa de pariuri sportive, doi clienți pariază unul împotriva celuilalt. Pentru a se asigura că cineva este dispus să parieze, cotele trebuie stabilite la un nivel atractiv, despre care Betfair estimează că duce la o cotă disponibilă în medie cu 20% mai bună, deși jucătorii trebuie să-și amintească să ia în considerare comisionul care va trebui plătit pentru fiecare pariu.

Funcția de retragere le permite clienților să-și ia câștigurile oricând în timpul unui eveniment în joc, fie pentru a-și maximiza câștigurile, fie pentru a-și opri pierderile. De exemplu, dacă echipa A câștigă un meci de fotbal până în minutul 60 și un client are un pariu câștigător pe ei, dar echipa B pare că va înscrie iminent, pariul poate fi încasat pentru a asigura acel pariu. S-ar putea ca cotele să nu fie la fel de bune, iar Betfair ia o mică reducere, dar este o modalitate de a obține profit din ceea ce s-ar putea dovedi a fi un pariu pierdut.

Există o facilitate extinsă de streaming video în direct disponibilă pentru clienții înregistrați, care acoperă toate evenimentele majore din întreaga lume și oferă o mulțime de sfaturi audio, previzualizări și sfaturi.

Pentru oricine departe de casă sau birou, Betfair oferă o versiune mobilă bună a site-ului, compatibilă cu toate dispozitivele Android, Apple și Blackberry, care poate fi accesată fie dintr-un browser, fie din App Store, deși noile conturi nu pot fi configurate prin intermediul unui mobil și jucătorii trebuie să aveți un card deja înregistrat pe site-ul principal.

Bonusuri

Noilor clienți, Betfair le va oferi de obicei un pariu gratuit sau va potrivi valoarea primului pariu cu un bonus de bun venit. La fel ca majoritatea caselor de pariuri sportive online, nu există stimulente uriașe pentru a-i determina pe oameni să se înscrie, dar există întotdeauna o serie de promoții în desfășurare de care jucătorii obișnuiți pot profita. Acestea se schimbă tot timpul, în funcție de evenimentele sportive care au loc și tind să fie sub formă de cashback pentru caii pe locul doi sau de pariuri returnate în cazul în care o piesă a unui dublu de fotbal pierde, plus bonusuri suplimentare pentru anumite evenimente.

Banking

Betfair acceptă plăți în 10 valute din 43 de țări sau teritorii, deși aceasta nu include SUA. Toate cardurile de credit și de debit majore sunt binevenite, la fel și plățile folosind cele mai comune sisteme de transfer de bani, deși în mod ciudat, acestea nu acceptă carduri preplătite sau vouchere. În comun cu alte case de pariuri sportive online, pentru unele metode se percepe un mic comision bazat pe un procent din suma depozitului și există o descriere detaliată a modului de depunere pe site-ul Betfair.

Solicitările de retragere sunt procesate foarte mult. rapid, de obicei în decurs de o zi, și va fi returnat pe cardul sau metoda utilizată inițial.

Concluzie

Betfair oferă oportunități de pariuri pe care nici un alt pariu nu le poate egala, așa că din acest motiv singur, oricine pariază pe sport ar trebui să le încerce. Pe lângă opțiunile unice de schimb și de retragere, site-ul de pariuri sportive mai tradițional oferă un serviciu de calitate cu majoritatea sporturilor acoperite, o facilitate extinsă de streaming video și un site mobil cuprinzător. Promoțiile sunt în cel mai bun caz medie, deoarece, deși bonusurile clienților noi pot fi destul de bune, cele în curs sunt mai puțin. De asemenea, ar fi plăcut să vedeți un serviciu de chat live pentru asistența clienților.

Categorii de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Cazinoul Betfair

Joacă cele mai interesante jocuri de cazinou disponibil.

Betfair Poker

Jocuri cash, turnee, betfair are totul.

Betfair Bingo

Deveniți parte din comunitate astăzi .