Bonusuri William Hill Poker

Depozitare & Primiți RON/USD/EUR100 Bonus
Plus Twister Discovery Pack
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus

Depuneți și obțineți RON/USD/EUR100 Bonus - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Cerință de pariere: 40x
Expirare de bani bonus: 45 de zile
Expirare învârtire: 14 zile
Obțineți bonus
Este necesară înscrierea. X1 per client. Numai clienți noi, primul depozit/transfer minim RON/USD/EUR10 în contul de poker. Se aplică restricții de joc și termeni. Pachet Twister Discovery: 1X bilete la turneu valoarea totală de 6 EUR. 3x 1 EUR Twister Age of the Gods, 3X 1 EUR Twister. RON/USD/EUR100 Bonus Money: WHPoints pentru a răscumpăra Bonus (rata de răscumpărare în două etape), expiră în 45 de zile. Rotiri bonus: x40 de pariuri. expiră în 14 zile, răscumpărare maximă RON/USD/EUR20. Se aplică termeni.

William Hill Poker Recenzie

William Hill a fost unul dintre marile nume din domeniul pariurilor online de la sfârșitul anilor 1990. Cu o istorie îndelungată ca case de pariuri, au câștigat o reputație de companie în care se poate avea încredere că are grijă de jucătorii săi și, din această cauză, mulți clienți ai magazinelor de mare le-au rămas fideli și acum joacă online. De când site-ul de poker online a fost lansat în 2002, a devenit unul dintre cele mai populare locuri atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați. William Hill Poker este licențiat și reglementat în Gibraltar, ceea ce asigură că toate jocurile sunt corecte și auditate în mod regulat. Termenii acestei licențe înseamnă, de asemenea, că toate detaliile clienților și fondurile depuse sunt complet sigure și securizate.

Jocuri

Software-ul rulează în rețeaua iGaming, rezultând mai mulți jucători la mese și bonusuri mai mari. Aplicația este bine construită, cu o grafică netedă, efecte sonore bune și o mulțime de opțiuni pentru a personaliza aspectul. Puteți vedea un afișaj util al istoricului mâinilor și puteți face mai multe mese dacă doriți să jucați mai multe jocuri simultan. Jocurile includ:

  • Texas Holdem
  • Omaha High
  • Omaha Low
  • 7-Card Stud
  • Sloturi| ||176
  • Roulette
  • Blackjack

Din zona de lobby a site-ului, vă puteți înscrie la numeroase turnee Sit & Go și turnee Multi Table la orice buy-in între RON/USD/EUR1 și RON/USD/EUR500 și găsiți jocuri cash de la RON/USD/EUR1,20 până la RON/USD/EUR400. Gama de turnee este cu adevărat impresionantă, jocurile de weekend având fonduri de premii garantate de 200.000 USD sau mai mult, turnee zilnice Bankroll Builder și turneul unic All In Madness în care câștigătorul ia totul. Turneele satelit vă pot câștiga un loc la WSOP din Las Vegas, complet cu zboruri și cazare plătită, în timp ce turneul Fort Knox este un jackpot progresiv Sit and Go, unde premiul crește cu cel puțin 20.000 USD pe săptămână până când este câștigat.

Jocurile cash includ pot limită, fără limită și limită fixă, heads-up, jocuri cu zece mâini și blind-uri de până la și peste 1.000 USD. Speed ​​poker-ul este în creștere în popularitate, cu o funcție de fold instantanee care te duce la o masă nouă de îndată ce renunți la o mână.

În prezent nu există nicio aplicație mobilă.

Coduri bonus. și promoții

Dacă nu ați mai jucat înainte, veți primi o ofertă de bonus de bun venit care vă va permite să jucați folosind jetoane gratuite. Mărimea reală a bonusului se poate schimba din când în când, dar este de obicei la nivelul altor site-uri de top. Suma este eliberată în contul tău de jucător în rate atunci când atingi un anumit prag de pariere. Este ușor să vezi câți bani bonus ai mai rămas și când este scadentă următoarea tranșă, doar verificând în zona de lobby ori de câte ori ești conectat.

WH Puncte sunt câștigate de fiecare dată când joci o mână rake. un joc cash sau când cumperi la un Sit and Go sau la un turneu. Odată ce ați atins o anumită sumă, le puteți converti în bani, bonusuri sau jetoane de joc și, cu cât câștigați mai multe puncte, cu atât este mai bună rata la care sunt convertite în extra.

De asemenea, clubul VIP oferă jucătorilor acces la turnee freeroll săptămânale exclusive, în funcție de nivelul jucătorului, cu fonduri de premii de câteva mii de dolari.

Opțiuni bancare

O gamă largă de opțiuni de depunere sunt disponibile și, cu excepția transferurilor bancare și a cecurilor personale, toate depozitele sunt imediat creditate în cont și disponibile pentru utilizare. Nu se percep taxe pentru jucătorii din România.

William Hill vă procesează foarte repede cererea și, odată aprobată, plata ar trebui să fie înapoi în cont în 3-5 zile. Plățile sunt în general efectuate înapoi pe cardul de credit sau de debit sau portofelul electronic utilizat atunci când ați depus fonduri. Retragerile minime sunt de numai RON/USD/EUR5 pentru carduri, cu plăți unice maxime de la RON/USD/EUR10.000 la RON/USD/EUR250.000, în funcție de modul în care ați plătit banii.

Concluzie

Un loc respectat, de încredere pentru a juca, cu o reputație solidă. Gama de jocuri este mare și jucătorii ar trebui să poată găsi ceva care să se potrivească stilului și prețului lor. Există o școală de poker utilă pentru oricine nou în acest joc, iar jocurile Bankroll Builder sunt o modalitate excelentă de a învăța să joace poker gratuit. Odată ce ai un cont, poți juca pe oricare dintre site-urile de pariuri sportive, cazinouri și bingo folosind același cont și fonduri. Aceasta înseamnă că mulți jucători existenți de la William Hill încearcă site-ul de poker, ceea ce înseamnă o mulțime de mese libere.

Sign Up Bonus Categories - T&Cs Apply, 18+

William Hill Casino

Mai multe jocuri, jackpot-uri și oportunități de pariuri decât orice alt site.

William Hill Free Pariați

Pariați live sau oricând pe una dintre numeroasele piețe.

William Hill Bingo

Unul dintre cele mai vizitate site-uri de bingo.