Bonusuri Poker Stars

200% mai sus la RON/USD/EUR20
Depuneți RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR20 Joc gratuit
Cod bonus:douăzeci
T&Cs Apply, 18+
Obțineți bonus Detalii
100% Până la 600 USD
Bonus la prima depunere de 600 USD
Cod bonus:STARS600
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus Detalii

Depuneți RON/USD/EUR10 Alăturați-vă RON/USD/EUR20 Joc gratuit de bun venit - Bonus de înscriere

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Poker
Expirare bonus: 21 de zile
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Cod bonus: TWENTY
Defalcare bonus: Ziua 1 = 5x bilete de 1 USD, Ziua 2 = 5x bilete, Ziua 3 = 5x bilete de 1 USD, Ziua 4 = bonus în numerar de 5 USD, Ziua 5 =5x Bilete de 1 USD, Ziua 6 = bonus în numerar de 5 USD
Obțineți bonus
Disponibil numai pentru clienții noi. Trebuie să depună cel puțin 10 RON/USD/EUR. RON/USD/EUR20 Free Play va fi creditat zilnic de la data depunerii: Ziua 1 = 5 bilete x 1 USD, Ziua 2 = 5 bilete x, Ziua 3 = 5 bilete x 1 USD, Ziua 4 = bonus în numerar de 5 USD, Ziua 5 = 5 x Bilete de 1 USD, Ziua 6 = bonus în numerar de 5 USD. Biletele emise ca parte a promoției Free Play de 20 RON/USD/EUR expiră la 21 de zile de la emitere.

100% Bonus la prima depunere până la 600$ - Oferta de bun venit

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Depozit minim: 10 USD
Bonus maxim: 600 USD
Expirare: 3 months
Cod: STARS600
Obțineți bonus
Se aplică termenii. 18+. Be Gambleaware

Poker Stars Recenzie

PokerStars este cel mai mare nume din lume în pokerul online și își poate urmări originile încă din 2001, care este mult timp pe această piață. Înființată în Canada de echipa tată și fiu, Isai și Mark Scheinberg, compania a fost inițial intenționată să fie doar un dezvoltator de software de poker, dar, nefiind posibil să găsească clienți să-i licențieze, a fost luată decizia de a-și deschide propriul site de poker online, care a intrat în direct pe 11 septembrie 2001. În ciuda evenimentelor teribile care au făcut acea zi infamă, PokerStars a devenit un succes instantaneu, primul turneu live de poker online atrăgând un număr mare de jucători.

Până în decembrie. anul, rulau jocuri cu bani reali și, la începutul anului 2002, erau oferite turnee satelit la cele mai mari evenimente de poker, cum ar fi WSOP. Creșterea a fost rapidă, cu 5 milioane de utilizatori înregistrați până în 2006 și a 100 de miliarde de mână jucată în iunie 2013. În anumite momente, numărul jucătorilor activi online a depășit 120.000. Site-ul PokerStars este, deloc surprinzător, foarte bine prezentat, cu detalii despre cele mai recente oferte și promoții afișate vizibil și link-uri către videoclipuri demonstrative rapide care prezintă varietățile de masă.

Jocuri

Aici sunt furnizate un număr imbatabil de mese, inclusiv:

  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Omaha Hi/Lo
  • 5 Card Stud| ||248
  • 7 Card Stud

De asemenea, unele versiuni mai puțin cunoscute precum Courchevel, HORSE, 2-7 Single și Triple Draw și Badugi. Texas Holdem este de departe cea mai jucată versiune de poker și este disponibilă în versiunile Limit, Pot Limit și No Limit, cu sute de mese cash jucate la un moment dat și sute de turnee în fiecare săptămână. Există, de asemenea, mai mult decât suficiente mese Omaha și Stud pentru a se asigura că jucătorii de orice buget și nivel de calificare pot găsi o masă care să se potrivească. Courchevel este o versiune Omaha în care la începutul mâinii, prima carte flop este împărțită cu fața în sus, în timp ce HORSE este o varietate în care Holdem, Omaha, Razz, Seven Card Stud și Eight-or-Better sunt jucate în secvență după fiecare mână. . Aceasta este o modalitate excelentă de a dovedi abilitățile jucătorului într-o gamă largă de jocuri și devine din ce în ce mai populară. 2-7 Single și 2-7 Triple Draw sunt câștigate obținând cea mai mică mână posibilă, deși clasamentele sunt calculate diferit. Succesul Badugi necesită o mână de rang scăzut din diferite costume și devine din nou din ce în ce mai popular în rândul celor care caută ceva puțin diferit și provocator.

Accesarea la oricare dintre aceste jocuri incitante se face ușor prin intermediul multi- zona de lobby pentru funcții. Mesele pot fi filtrate în funcție de buy-in-uri, detalii ale turneului, numărul de locuri, mărimea poturilor și multe altele. Are, de asemenea, file pentru a duce utilizatorii la casierie pentru a depune și a retrage fonduri, o zonă de opțiuni în care dimensiunea mesei, sunetele și alte detalii pot fi personalizate, plus știri, statistici ale jucătorilor și linkuri de asistență pentru clienți. Odată mulțumiți de aceste detalii, jucătorii trebuie doar să facă clic pentru a se așeza la masa aleasă. Mesele în sine sunt prezentate într-un mod similar cu multe site-uri de poker online, ceea ce înseamnă o grafică clară, opțiuni de personalizare și mai mult detalii, informații despre istorie și capacitatea de a crea un avatar folosind o imagine reală a jucătorului. Software-ul a avut mulți ani de dezvoltare, așa că funcționează fără probleme și imaginile sunt clare.

Oricine cu experiență limitată sau fără experiență în jocul de poker va găsi secțiunea detaliată cu întrebări frecvente un loc sigur de vizitat mai întâi. Aici vor găsi instrucțiuni pas cu pas, care variază de la cum să descărcați software-ul, cum să finanțați un cont până la ghiduri despre cum este jucat fiecare tip de joc. Există o mulțime de imagini și tutoriale video care îi conduc pe vizitatori prin elementele de bază ale pokerului, cum ar fi clasamentul mâinilor și ce sunt flopurile, turnurile și riverurile, sau vor informa, de asemenea, utilizatorii mai experimentați despre strategii și despre cum să-și dezvolte abilitățile în continuare.

Noii clienți sunt sfătuiți să încerce mesele și turneele gratuite concepute special pentru a-i ajuta să învețe elementele de bază fără a pierde bani reali. Posesorii de iPhone, iPad și Android pot juca pe dispozitive mobile, inclusiv inele, turnee și Sit n' Gos, în timp ce depunerile pot fi făcute într-un cont fără a fi nevoie să accesați online. Există chiar și o aplicație PokerStars TV (iPhone,Android), astfel încât utilizatorii să poată vedea cele mai mari jocuri. Există ceva pentru toată lumea aici, cu noii veniți complet capabili să învețe cum să joace, jucătorii profesioniști sunt capabili să găsească turnee cu bani mari, cu o competiție puternică și orice altceva pentru noi, băieții medii.

Bonusuri și promoții| ||261

New customers can claim a welcome bonus that varies in detail occasionally, but will usually be of an average size compared to other sites. PokerStars are so popular that they don't need to tempt potential users in with a massive offer, although the bonus they feature is pretty easy to get, and like most poker welcome bonuses is released in stages to the customer's account with increasing Player Points earnt. No-deposit bonus offers are also commonly provided, as well as entry to freeroll tournaments, and claiming any of these is just a matter of entering the bonus codes as instructed when paying funds in.

Programul VIP recompensează clienți obișnuiți cu două tipuri diferite de puncte în același timp. VPP-urile sau punctele de jucător VIP acționează ca un ghid lunar pentru cât de mult a mizat un utilizator și îi determină nivelul în clubul VIP, cu recompense mai mari pentru cei mai sus de niveluri. Toți jucătorii încep la nivelul BronzeStars și, pe măsură ce trec prin Silver, Chrome, Gold și trec la nivelurile superioare Supernova și Supernova Elite, recompensele devin mai profitabile, inclusiv rate de conversie mai bune a punctelor, bonusuri, invitații la petreceri și turnee VIP. Punctele FPP sau Frequent Player Points pot fi răscumpărate pentru mărfuri din magazinul PokerStars, pentru intrarea în turneu sau pentru încasare. Pare puțin exagerat să ai două sisteme de puncte diferite, dar odată ce ai jucat, este destul de ușor să afli câte de fiecare tip au fost câștigate. Mai multe alte promoții vor fi mereu în desfășurare, dar detaliile vor varia. În general, PokerStars nu sunt cele mai bune pentru oferte speciale, dar, din nou, nu trebuie să fie.

Servicii bancare

În funcție de țara de reședință, clienții pot alege dintr-un bun selecție de opțiuni de depunere și retragere care acoperă cele mai cunoscute carduri de credit și de debit, portofele electronice și carduri preplătite, precum și transferuri bancare și chiar cecuri. O metodă unică este Cardul de reîncărcare PokerStars disponibil de la mulți retaileri din România. Cei care folosesc telefoane mobile pentru a accesa jocurile ar putea să-și folosească furnizorul de rețea pentru a transfera fonduri în siguranță. Nu toate opțiunile permit ca fondurile retrase să le fie trimise, caz în care, clienții vor fi sfătuiți să configureze și un sistem alternativ. Solicitările de retragere sunt procesate în decurs de 1-3 zile, în funcție de modul în care s-au făcut depunerile și de unde se duc banii, iar site-ul PokerStars are instrucțiuni detaliate despre cum să utilizați fiecare metodă de depunere și retragere.

Asistență clienți| ||268

Although the customer support team are on hand 24/7, they can only really be contacted via an online Support Form, as there is no live chat or phone option available. That said, responses tend to be pretty much instant, and the FAQ sections are exceptionally detailed and easy to use.

Concluzii

PokerStars a devenit de departe cel mai mare site din lume pentru un număr mare. de motive. Selecția de jocuri și numărul mare de jucători online este pur și simplu uluitoare și nimic altceva nu se apropie. Chiar dacă nu fac parte dintr-o rețea, sunt de două ori mai mari decât iPoker, care este cea mai mare rețea de site-uri din jur. Deci, dacă se caută varietate, vizitatorii nu trebuie să caute mai departe.

Software-ul este ușor de utilizat și configurat, grafica este la fel de bună dacă nu mai bună decât cea oferită de concurenți și chiar nu poate fi reproșată. Nu oferă cea mai bună gamă de bonusuri și promoții de bun venit, dar sunt cel puțin competitive, deși schema de puncte necesită puțin timp să te obișnuiești. Unde s-au dezamăgit puțin, este în opțiunile de asistență pentru clienți. Deși întrebările primesc răspuns rapid, un număr de telefon gratuit ar fi binevenit.