Bonusuri partypoker

100% până la RON /USD/EUR400 bonus
plus RON/USD/EUR40 Joc gratuit
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus

100% până la RON/USD/EUR400 bonus + RON/USD/EUR40 Joc gratuit - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Bilet Expirare: 7 zile
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Restricții: România Doar
Ofertă se încheie: 31/12/2021
Obțineți bonus
18+; doar jucători noi din România; depozit minim RON/USD/EUR10; 100% până la RON/USD/EUR400 generat ca numerar. RON/USD/EUR40 Free Play generat ca bilete. expirarea biletului de 7 zile. Se aplică T&C-urile complete

partypoker Revizuire

Parte din cea mai mare companie de jocuri de noroc online cotată la bursă din lume, partypoker a fost lansat în 2001 și, pe baza veniturilor și a volumului de jucători, este în prezent al treilea cel mai mare brand de poker, după doar PokerStars și Full Tilt. Au fost cel mai mare site, dar au optat pentru a părăsi piața din SUA în 2006 din cauza noilor legi împotriva jocurilor de noroc care au fost introduse în acel an. Cu sediul în Gibraltar, partypoker a fuzionat cu marca de sporturi și cazinouri Bwin în 2010, devenind listată la Bursa de Valori din Londra câteva luni mai târziu.

Cu până la 70.000 de jucători online la orele de vârf, 15 milioane USD în turneu garantat. premii în fiecare lună și o selecție variată de promoții și bonusuri, clienții partypoker pot juca toate versiunile cele mai populare ale jocului la o mulțime de prețuri diferite, în timp ce fac depuneri și revendică câștiguri printr-o gamă foarte largă de opțiuni.

Jocuri

Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi/Lo, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi/Lo, and their own speed poker game, called Fast Forward, can all be found here. partypoker are not part of any network and use their own software to power the games. This software is not quite state of the art, but is very stable with clear graphics and smooth animations. It offers everything that 99% of players will be looking for, but lacks the option to create your own avatars and the no-download version is somewhat limited in its functionality.

Jocurile sunt accesate dintr-un sistem bine conceput. zona de lobby, unde clienții pot vedea ce mese rulează în prezent, câți jucători sunt online la fiecare, buy-in-urile și eventualele premii. Există, de asemenea, detalii utile despre dimensiunea medie a potului, mâinile jucate pe oră și ce tip de joc este jucat. Rezultatele căutării pot fi reglate fin pentru a facilita găsirea mesei potrivite, cu opțiuni pentru a găsi mese cash, mese Sit and Go sau turnee.

Programul turneelor ​​este, de asemenea, aici și este ușor să le filtrați după tipul sau formatul jocului, inclusiv Shootout, Rebuy și Heads Up, buy-in-uri și tip limită, fie limită fixă, fără limită sau limită pot. Indiferent de jocul pe care îl caută un jucător, ar trebui să-și poată găsi jocul ideal în doar câteva secunde și poate chiar să facă o previzualizare anticipată a acțiunii de la fiecare masă înainte de a se alătura acesteia.

Odată la la o masă, concurenții pot selecta dintr-o gamă de avatare în stil de desene animate și pot modifica setările pentru a vedea istoricul mâinilor, statistici, note, dimensiunea mesei sau chiar pot juca până la 12 mese simultan. O caracteristică populară este opțiunea în patru culori, care transformă cărțile cu diamante în verde și cluburile în albastru, ceea ce face mai puțin probabil să se facă greșeli. Poate fi selectată Alerta de mână fierbinte, care informează un jucător cu mai multe mese când primește o anumită mână pe care altfel ar putea să o rateze, în timp ce alte opțiuni includ activarea sau dezactivarea funcțiilor de chat, stivuirea meselor și utilizarea tastaturii pentru a crea comenzi rapide care pot accelerează semnificativ jocul.

Jucătorii noi pot vizita școala de poker care îi va învăța regulile de bază, diferențele cu fiecare variantă, sfaturi de poker, un ghid pentru limbajul de poker și o introducere utilă despre cum să folosești lobby, program și opțiuni de joc pentru a profita la maximum de un joc. Cu un flux constant de nou-veniți care vin la partypoker, jocul poate fi foarte ușor, în special la mesele cu limită inferioară, dar ocazional la unele dintre mesele cu limită medie și cu limită fixă. Acțiunile cu mize mari pot fi mai greu de găsit la mesele de numerar.

Software-ul partypoker este multi-platformă și poate fi descărcat pe computere folosind sistemele de operare Windows, Apple Mac sau Linux.

Promoții

Datorită dimensiunii mari a partypoker-ului, aceștia pot oferi bonusuri și promoții care sunt mai generoase decât mulți dintre concurenții lor.

partypoker găzduiește o mulțime de sateliti turnee, inclusiv meciuri din World Poker Tour, turnee cu jackpot garantat și faimosul „Milions” partypoker.com, jucate la bordul unui vas de croazieră.

Banking

Depunerea de fonduri într-un cont partypoker nu ar putea Nu va fi mai ușor, deoarece au o gamă largă de opțiuni de depunere și retragere disponibile. Pot fi utilizate toate cardurile de credit și de debit majore, precum și portofelele electronice, transferurile bancare și cardurile sau voucherele preplătite. Există multe opțiuni de plată locale disponibile, permițând rezidenților din numeroase țări să folosească metodele de depunere preferate, în timp ce retragerile sunt procesate rapid și în siguranță, folosind tehnologia de criptare SSL de 128 de biți pentru a păstra detaliile clientului în siguranță. Toate depunerile și retragerile, cu excepția transferurilor bancare, sunt libere de orice taxe suplimentare adăugate de partypoker, deși procesatorul de plăți poate avea propriile comisioane în funcție de metoda utilizată și de locația jucătorului.

Conclusion

Pentru un site de poker independent care nu este atașat la nicio rețea, partypokerul este una dintre cele mai populare alegeri din mai multe țări. Ei au acumulat milioane de jucători de-a lungul anilor și au zeci de mii online la orele de vârf, asigurându-se că o gamă largă de jocuri și turnee se desfășoară la toate orele zilei.

Jocurile sunt bine prezentate cu claritate. , dacă nu sunt imaginative, graficele și tabelele pot fi personalizate pentru a se potrivi cu ușurință cerințelor fiecărui utilizator. Operațiunile bancare sunt excepțional de ușoare și sigure, deoarece partypoker deține o licență de a funcționa din partea Guvernului Gibraltarului, una dintre cele mai respectate jurisdicții de jocuri online din lume.