Bonusuri Full Tilt Poker

Fără ofertă Disponibil
Ofertă nouă în curând
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus

Full Tilt Poker Recenzie

Deschis în 2004, Full Tilt Poker a fost creația lui Raymond Bitar, cu sprijinul mai multor jucători profesioniști de poker, inclusiv Phil Ivey, Howard Lederer și Mike Matusow. În urma unei dispute cu guvernul SUA care interzise jocurile de noroc online, Full Tilt a fost relansat cu sediul pe Insula Man și Irlanda și cu licență de a opera din Malta. Deținut acum de PokerStars, cel mai mare furnizor de poker online din lume, Full Tilt s-a impus ca al doilea cel mai mare site din lume, deschis clienților din majoritatea țărilor, cu excepția SUA.

Acum oferă joc exclusiv de la unele dintre cele mai mari nume în poker, inclusivGus Hansen șiTom Dwan, Full Tilt rulează multe tipuri de mese diferite de la Texas Holdem, Omaha și Omaha Hi/Lo, până la 5 și 7 Card Stud, Razz și turneele rapide Rush. Un număr mare de turnee, bonusuri pentru meciuri de depozit și o schemă de puncte de loialitate, toate se combină pentru a le menține în fruntea lumii pokerului online. Este un site ușor de utilizat, cu o pagină de pornire simplă, care are link-uri către tot ce este necesar pentru a începe, cu o descărcare a software-ului posibilă în doar câteva clicuri.

Jocuri

Players couldn't wish for a larger selection of tables than the one found at Full Tilt. All of the most popular types are of course, all present, but there are also some unusual versions that allow users to experience different styles without having to change tables. The less common tables include Razz, where the aim is to make the best five card low hand from seven cards, five variants of Draw poker, where competitors get the opportunity to replace any of their cards by drawing new cards from the deck, and Irish Poker, where four hole cards are dealt out instead of two pre-flop.

Jocurile mixte sunt într-adevăr ceva de încercat și sunt o modalitate excelentă de a experimenta mai multe versiuni diferite de poker într-o singură ședință. În timpul unui joc mixt, versiunea jucată se va schimba la fiecare 10 mâini în funcție de tipul ales. De exemplu, HORSE are 10 mâini de Holdem, urmate de 10 de Omaha Hi/Lo, apoi Razz, apoi Stud Hi și în sfârșit Stud Hi/Lo, în timp ce 10 Game, după cum sugerează și numele, are 10 versiuni, toate jucate într-o ordine stabilită. inclusiv Limit Holdem, No-Limit 2-7 draw, Pot Limit Omaha Hi și Limit Badugi.

Se oferă un număr aparent nelimitat de turnee, clienții putând să le filtreze doar pe cele pe care le caută prin intermediul zona holului. Buy-in-urile variază de la doar $1 până la $25.000, deși, deoarece unii dintre cei mai buni profesioniști ai pokerului din lume joacă la Full Tilt, unele dintre mesele finale pot deveni extrem de competitive. Multe turnee oferă jocuri cu șansă dublă sau triplă, în care clienții primesc jetoane care pot fi folosite dacă se prăbușesc devreme sau pentru a cumpăra jetoane suplimentare dacă este necesar, în timp ce turneele cu intrări multiple le permit clienților fie să joace mai multe locuri în același turneu, fie să se alăture din nou. la o nouă masă dacă sunt eliminați în fazele incipiente.

Turneele Steps oferă concurenților opțiunea de a intra la start pentru un buy-in scăzut sau de a plăti mai mult pentru a sari direct la un nivel superior, iar turneele cashout permit concurenților să își retragă o parte sau toate jetoanele înainte de sfârșit. Toate tipurile diferite de jocuri și turnee sunt explicate în detaliu, cu o mulțime de grafice pentru a le arăta vizitatorilor exact cum funcționează fiecare și cum să le joace. Tutorialele pentru începători îi ghidează pe noii utilizatori prin elementele de bază ale jocului de poker, de la clasarea mâinilor, până la semnificația rake-ului și includ ghiduri pas cu pas pentru descărcarea software-ului, depunerea de fonduri și modul de utilizare a zonei de lobby.

Tables are clearly laid out with many customisation options, smooth and fast gameplay and reliable software that is bespoke to Full Tilt. Special features include the option to play up to 18 tables at once, a 'time bank' for making decisions in, and avatars that can be fully personalised to suit each player. With 10,000s of people online at peak times, competition ranges from very soft at low limit tables, to extremely tough at the top levels.

Bonusuri și promoții

Unul dintre lucrurile care atrage atât de mulți oameni la Full Tilt este gama masivă de oferte în curs care încep cu un bonus de bun venit pentru clienții noi, care include o ofertă de potrivire a depozitului și intrarea la turnee gratuite. Așa cum este normal în cazul bonusurilor de bun venit site-ului de poker, fondurile sunt creditate în contul jucătorilor în etape, pe măsură ce aceștia depun mai mulți bani într-un cont Full Tilt.

Punctele Full Tilt sunt câștigate pe baza rake-ului luat din fiecare mână. într-un joc inel de calificare, cu punctele împărțite în funcție de suma contribuită. Punctele sunt, de asemenea, acumulate atunci când cumpără într-un turneu și, odată ce au fost câștigate suficiente, jucătorii le pot încasa pentru alte bilete de turneu, intrare la mesele de ring sau pot fi folosite pentru a obține o serie de bonusuri suplimentare. Deși Full Tilt are propriul magazin, este puțin înșelător, deoarece nu este disponibilă nicio marfă, doar intrare la masă și bonusuri. La un moment dat, vor exista numeroase promoții suplimentare, care vor varia de la o săptămână la alta, dar de obicei includ turnee cu jackpot garantat, mese care câștigă puncte duble sau triple, Happy Hours și sateliți pentru evenimente live, printre altele. În ansamblu, este o selecție generoasă de bonusuri și promoții, actualizată constant și foarte variată în ceea ce se oferă.

Banking

Deși gama de opțiuni de depunere și retragere acceptate nu este uriașă, aceasta acoperă cel puțin cele mai populare carduri de credit și de debit, portofele electronice și scheme de vouchere preplătite, astfel încât majoritatea oamenilor ar trebui să poată folosi cel puțin un sistem pentru a plăti bani într-un cont Full Tilt. Cea mai mare omisiune este Paypal. Pentru fiecare metodă de depunere, există un ghid la îndemână pentru a face totul cât mai ușor posibil, în timp ce încasarea banilor este la fel de ușoară. Deși banii sunt în mod implicit returnați la aceeași metodă de plată utilizată ultima dată pentru a finanța contul, jucătorii pot aranja ca retragerile să fie trimise către un alt card, portofel electronic sau bancă, dacă este necesar, în funcție de locul în care locuiesc.

Asistență pentru clienți

Centrul de asistență și asistență oferă în principal răspunsuri la Întrebări frecvente, deși cercetând puțin, este posibil să găsiți o adresă de e-mail care poate fi folosită pentru a-i contacta direct. Nu este oferită nicio opțiune de chat live sau telefon gratuit.

Concluzie

Cu o gamă atât de mare de jocuri, mii de jucători online oricând și bonusuri și promoții decente, Full Tilt în mare parte merită să fie unul dintre cele mai mari nume din afacere. De la achiziționarea de către PokerStars, acestea au devenit unul dintre cele mai sigure și mai sigure site-uri, cu un software excelent care oferă jucătorilor un loc stabil și sigur pentru a juca, unde fondurile lor sunt în siguranță și pot alege să joace cu nou-veniți complet sau cu profesioniști de top. Câteva opțiuni suplimentare de depunere ar fi binevenite, la fel ca și o funcție îmbunătățită de asistență pentru clienți, dar, în general, Full Tilt este foarte recomandat.