:

Bonusuri Coral Poker

Ofertă de bun venit de 30$| ||62
FREE Play offer
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus

Oferta dvs. de bun venit Până la 30$ - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Depozit necesar? Da
Expirare bonus:|| |108 7 days
Tip de bonus: Divizat în 5 zile
Depozit minim: RON/USD/EUR20
Obțineți bonus
18+. Doar jucători noi. Depuneți RON/USD/EUR20+ pentru 30 USD Free Play generat ca bilete de 6 x 5 USD. expirare 14 zile. Se aplică T&C

Coral Poker Recenzie

De când a trecut la rețeaua iPoker în octombrie 2012, Coral a devenit unul dintre primele cinci site-uri de poker din România, dublându-și traficul și fiind promovată la nivelul superior al iPoker, care permite clienților să joace împotriva trafic de la alți operatori majori. Coral este o marcă cunoscută care a avut o prezență pe strada principală din România din anii 1920 și online din 1999, unde acum au un site important care acoperă pariuri sportive, cazinouri, bingo și jocuri, precum și poker.

Coral Poker offer their players a wide range of games that use quality software, at buy-ins to suit any budget, some generous bonus offers for both new and returning clients, and the security of knowing that they are playing at a trustworthy site with an excellent reputation.

Pagina principală evidențiază ofertele lor actuale de bun venit, cele mai recente promoții și are link-uri rapide către Școala de Poker, cu butoane în partea de sus pentru a descărca software-ul și a vizualiza gama completă de oferte disponibile.

Jocuri

Toate variantele populare de poker sunt aici, cum ar fi:

  • Holdem
  • Omaha
  • Omaha Hi/Lo
  • Razz
  • 5 card
  • 7 Card Stud

The poker lobby makes it easy to find a table at the required price, while there are always lots of scheduled and Sit n' Go tournaments including freerolls and satellites.

Clienții pot folosi panoul de navigare pentru a găsi exact masa pe care o doresc, cu un afișaj cu statistici care arată potul mediu, numărul de jucători, % flop, mizele și mâinile pe oră. Există o opțiune „favorite” care îi poate ajuta pe jucătorii care revin să-și găsească jocurile preferate în doar câteva clicuri. Odată așezat la o masă, grafica este netedă și stabilă, jocul este setat la o viteză bună și este ușor să personalizați informațiile afișate pentru a include chat, istoric, notele jucătorului și multe altele. O bară utilă de cronometru setează viteza de joc, devenind încet în roșu pe măsură ce timpul de luare a deciziilor expiră. Există câteva jocuri secundare, cum ar fi blackjack și baccarat, care pot fi jucate în timpul jocului principal de poker.

Bonusuri și promoții

Clienții noi pot revendica o serie de bonusuri de înscriere concepute pentru a ușura procesul de alăturare și de învățare. Detaliile se pot schimba din când în când, dar ofertele recente includ numerar și jetoane pentru a juca jocuri și pentru a participa la turnee de îndată ce este făcută o primă depunere, plus un bonus de potrivire a depozitului plătit în trepte atunci când a fost câștigat un anumit număr de puncte de loialitate .

Aceste puncte sunt acumulate la o rată de pornire de 10 pentru fiecare rake generat de $1 sau taxe de turneu plătite. Schema de loialitate VIP are 10 niveluri, numărul de puncte câștigate determinând la ce nivel se află fiecare jucător. Urcând un nivel, câștigă un bonus și intrare la turneele freeroll. Deși lui Coral îi place să creadă că schema lor de loialitate este foarte simplă, poate părea la început puțin descurajantă, deoarece nivelurile oferă recompense și bonusuri diferite la fiecare. Punctele Shop sunt, de asemenea, câștigate la aceeași rată, iar acestea pot fi cheltuite în Magazinul de poker inovator al lui Corals, care este aprovizionat cu articole, de la echipamente de designer la prăjitoarele de sandvici, tablete și închirieri de mașini de lux.

Există întotdeauna o selecție bună de promoții pe timp limitat; exemplele tipice includ premii în numerar pentru cei mai consecvenți jucători, jocuri secundare freeroll-uri, turnee cu viteză redusă de buy-in și turnee cu premii garantate cu 10.000 USD sau chiar RON/USD/EUR 100.000 de câștigat.

Banking| ||190

It is quick, easy and above all secure to make a deposit at Coral Poker, with the minimum amount set at a very low RON/USD/EUR5 whichever depositing method is chosen. Clients can fund their accounts using credit and debit cards, money transfer services or e-wallets, although there are fewer methods to deposit from abroad as Coral are very much a UK focused site.

Prin utilizarea sistemelor Secure Socket Layer, detaliile fiecărei tranzacții sunt codificate pentru a preveni interceptarea, în timp ce o măsură suplimentară de securitate este ca înainte de a face o primă retragere, jucătorii trebuie să își verifice cărțile, deși acest lucru trebuie făcut o singură dată.

Retragerile vor fi creditate înapoi pe orice card sau metodă care a fost utilizată pentru a efectua depunerea și există o sumă minimă de retragere foarte mică de RON/USD/EUR1, deși practic vorbind, procesatorul de plăți ar putea debita mai mult decât atât, așa că nu ar merita să o facem.

Concluzie

Coral Poker a făcut o mișcare înțeleaptă în alegerea adoptării rețelei iPoker. Există zeci de mii de jucători online la orele de vârf, permițându-le să ofere o gamă largă de jocuri și turnee cash la multe prețuri. Bonusurile sunt atât variate, cât și generoase, deși schema VIP poate fi puțin confuză de înțeles la început. Ca și în cazul multor site-uri de poker introduse de casele de pariuri, există o mulțime de jucători neexperimentați la multe mese, ceea ce face din Coral un loc bun pentru oricine caută un joc liber și oportunitatea de a câștiga bani ușor. Oricine este înregistrat pe site-ul de poker poate folosi aceleași detalii de cont și fonduri pentru a paria pe sport sau pentru a juca jocuri de cazinou și bingo.

Categoriile de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Coral Casino

Toate clasicele în plus față de cele mai recente jocuri online.

Coral Free Bet

O carte de sport de renume, foarte competitivă.

Coral Bingo|| |386

Prizes, friendly players and some of the best offers.