Bonusuri Betfair Poker

Până la 40 € În bilete gratuite
Obțineți 20 EUR sau 40 EUR în bilete gratuite
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Detalii|| |72
Get a Free Spin
Plus Depozit pentru a debloca misiuni
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Detalii

Revendicați până la 40 € în bilete gratuite - Bonus de înscriere

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Max. Bonus: 40 EUR
Puncte minime de stare: 25
Expirare bilet: 30 de zile| ||131
Time Limit: 30 de zile de la crearea pseudonimului Poker
Obțineți bonus
Valabil timp de 30 de zile de la înregistrare. Înscrieți-vă și câștigați 25 sau 50 de puncte de statut pentru a obține bilete gratuite de 20 sau 40 EUR. Biletele au expirare de 30 de zile. Se aplică T&C.

Obțineți o rotire gratuită - Oferta de bun venit

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Depozit necesar? Da|| |174
Minimum Deposit: RON/USD/EUR10
Max Pize: €10.000 Cash
Expirare:| ||188 7 Days
Obțineți bonus
Înscrieți-vă, creați porecla de poker și faceți clic pe mesajul de rotiri gratuite afișat. Depuneți/transferați minim RON/USD/EUR10 în portofelul Poker și înscrieți-vă pentru a debloca misiuni. Vedeți mai jos T&C-urile complete.

Până la 200 € + 500 € în bilete Freeroll - Bonus de înscriere

Termeni și condiții pentru bonusul Key Poker
Depozit minim:|| |225 €10
Bonus: 200%
Bonus maxim: 200€
Bonus Expiry: 90 de zile
Obțineți bonus
Înscrieți-vă, creați o poreclă de poker și depuneți sau transferați 10 EUR în portofelul dvs. Poker pentru a primi un 200 % Bonus de meci până la 200 EUR și 2 bilete de intrare la Freeroll de 250 EUR. Se aplică T&C.

Betfair Poker Recenzie

Betfair este una dintre cele mai inovatoare companii de jocuri de noroc online din jur, fiind proprietarii celei mai mari burse de pariuri din lume. Fondat în 2000 ca un site de pariuri sportive online, site-ul de poker a fost lansat la scurt timp după și a devenit unul dintre site-urile majore din rețeaua iPoker, care este cea mai mare rețea din Europa, unde mii de utilizatori sunt online în orice moment.

Rețeaua iPoker folosește software furnizat de Playtech, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri, care a produs jocuri de poker de încredere, care funcționează fără probleme, care pot fi personalizate pentru a se potrivi preferințelor fiecărui client. În plus, Betfair oferă jucătorilor săi o gamă largă de bonusuri generoase de înscriere pentru a-i întâmpina pe noi clienți și pentru a-i face pe oameni să se întoarcă la mesele lor.

Deoarece Betfair este o marcă atât de cunoscută, de încredere, multe dintre casele lor de pariuri sportive, Clienții de bingo și cazinouri încearcă, de asemenea, jocurile de poker aici, ceea ce face competiția destul de liberă, în special la mesele cu limită inferioară.

Bonusuri și promoții

Jucătorilor noi li se oferă un bonus de înscriere care se poate schimba ocazional, dar este în mod normal de două ori valoarea sumei primului lor depozit. Această ofertă poate fi revendicată și de clienții Betfair existenți care transferă fonduri dintr-un cont de sport, bingo sau cazinou, deoarece operează un sistem „un portofel” care le permite clienților să deschidă un singur cont și să mute fonduri între fiecare parte a site-ului general Betfair.| ||290

As with most poker new player bonuses, the funds are released into the player's account in stages; here, for every $1 in rake generated or $1 spent on tournament entry fees, customers will receive a set number of Status Points. Once sufficient points have been earned, a part of the welcome bonus will be released with a time limit of 90 days to redeem the whole bonus amount.

Boosterul Bankroll pentru clienții noi este o serie de freeroll-uri și adăugate. -turnee de bani care se desfășoară în fiecare zi pentru a ajuta la creșterea soldului contului unui jucător nou. Deși premiile nu sunt uriașe, există în jur de 40-50 de freeroll-uri pe zi doar pentru utilizatorii noi, astfel încât fiecare jucător are șanse mari să câștige cel puțin unul.

În plus, clienților noi li se pot oferi bonusuri suplimentare. care pot fi sub formă de pariuri gratuite sau mai multe intrări la turneul săptămânal freeroll de 1000$.

Pentru clienții existenți Betfair Poker, există mai multe promoții în desfășurare menite să ajute oamenii să se bucure de mai multe jocuri pentru mai puține cheltuieli. Clubul VIP este deschis tuturor, cu 10 niveluri plus trei niveluri de elită pentru cei mai buni jucători. Punctele de stare sunt câștigate din rake-ul generat și taxele de turneu plătite, numărul de puncte acumulate de fiecare jucător în ultimele trei luni revizuit la sfârșitul fiecărei luni, iar nivelul Clubului VIP ajustat în consecință. Punctele de statut sunt acordate la rate de conversie mai mari la fiecare nivel de club și apoi, oarecum confuz, sunt convertite în puncte VIP Poker care pot fi schimbate în numerar. Membrii Clubului VIP au acces și la turnee freeroll săptămânale sau lunare exclusive, în funcție de nivelul lor.

Există întotdeauna o serie de oferte speciale în orice moment, care se vor schimba destul de frecvent și pot include premii pentru jucătorii care câștigă cele mai multe puncte de statut în săptămână sau lună, intrare gratuită la turneu Sit and Go sau bonusuri în numerar pentru jucând anumite jocuri în anumite momente.

Jocuri

Noi veniți la poker pot afla elementele de bază ale fiecărui joc în secțiunea cuprinzătoare „Cum se joacă” a site-ului Betfair, cu introduceri detaliate despre :

  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Omaha Hi/Lo
  • 5 Card Stud
  • 7 Card Stud| ||309
  • 7 Card Stud Hi/Lo

Texas Holdem și Omaha pot fi, de asemenea, jucate în variante de viteză, în care un jucător se confruntă cu diferiți adversari cu fiecare mână.

Ca Rețeaua iPoker este atât de mare, încât jucătorii vor găsi un număr mare de jocuri la care să cumpere la orice buget, turnee programate și Sit and Go care încep la fiecare câteva minute, jocuri cu premii garantate, aproximativ 30 de turnee gratuite pe săptămână și sateliți pentru WSOP , WPT și EPT. Jocurile Cash pot fi găsite cu blind-uri de la 0,1 USD la 100 USD sau mai mult, cu un rake între 1-5% în funcție de joc și pot fi găsite în diferite formate, cum ar fi heads up, șase mâini și nouă mâini. Fiind o rețea cu sediul european, traficul jucătorilor scade semnificativ la câteva ore, dar chiar și la ora 3 dimineața încă mai rulează jocuri.

Software-ul desktop este stabil și de încredere, jucătorii putând vizualiza statistici, personaliza aspectul și aspectul meselor și au opțiunea de a juca până la 15 mese simultan. Ca și alte programe de poker, trebuie să fie descărcat mai întâi pe computerul unui jucător, deși procesul durează doar câteva minute.

Banking

Banii pot fi depuși într-un cont Betfair Poker folosind cele mai populare carduri de credit și de debit, precum și prin transfer bancar, cec și o serie de furnizori de servicii de transfer de bani. În mod neobișnuit, Betfair nu acceptă în prezent plăți folosind carduri preplătite sau vouchere, deoarece au o politică destul de strictă de returnare a fondurilor retrase pe același card sau serviciu de transfer folosit pentru a face depunerea ori de câte ori este posibil.

Retrageri. sunt procesate foarte rapid, majoritatea fiind tratate în aceeași zi lucrătoare sau în următoarea zi lucrătoare, deși timpul necesar pentru ca fondurile să apară înapoi în contul clienților poate varia în funcție de sistemele procesatorului de plăți.

Betfair Poker este licențiat și reglementate în Malta, iar o parte a acestei licențe necesită ca toate tranzacțiile să fie efectuate pe servere securizate și ca toate detaliile clienților să fie păstrate în siguranță.

Concluzie

Betfair este o marcă bine stabilită, de încredere. cu o mare reputație pentru furnizarea de jocuri de calitate clienților lor. Folosind rețeaua iPoker, jucătorii vor putea întotdeauna să găsească jocul dorit la prețul pe care îl caută, iar dimensiunea rețelei înseamnă că, de obicei, există o mulțime de utilizatori online. Bonusurile sunt competitive și prin deschiderea unui cont la Betfair, clienții pot accesa secțiunile de sport, bingo și cazinouri ale site-ului.

Categorii de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Betfair Casino

Joacă cel mai mult Jocuri interesante de cazinou disponibile.

Betfair Free Bet

Câștigă mai mult pariind împotriva altor pariori.

Betfair Bingo

Deveniți parte din comunitatea de astăzi.