Bonusuri William Hill Bingo

Fără oferte Disponibil
Ofertă retrasă
Se aplică T&C, 18+
Bonus de verificare

William Hill Bingo Recenzie

Situl de bingo al lui William Hill este unul dintre cele mai cunoscute din țară, cu o reputație de loc prietenos pentru a juca și cu mii de jucători online la orele de vârf. Acest site face parte din rețeaua Virtue Fusion, rezultând mai mulți jucători, o gamă mai mare de jocuri și premii mai bune. O licență de funcționare acordată de Guvernul Gibraltarului garantează fair-play și standarde înalte de securitate financiară. Site-ul este luminos și plin de culoare, cu cele mai recente oferte de bingo prezentate în mod vizibil.

Coduri și promoții bonus

La prima înscriere, este disponibil un bonus de bun venit. Ca și în cazul majorității site-urilor de bingo din România, aceasta este o ofertă de bani gratuită care este creditată odată ce suma necesară a fost depusă. În exclusivistul Arrivals Lounge, jocurile gratuite pot fi jucate în prima săptămână ca client, ceea ce vă ajută să înțelegeți cum funcționează totul. Clubul Bingo, la care jucătorii noi se alătură automat, oferă puncte de fidelitate de fiecare dată când este jucat. Clubul are șase niveluri diferite și, cu cât urcăm mai sus, cu atât rata de conversie a punctelor de fidelitate este mai bună, astfel încât sunt necesare mai puține puncte pentru a câștiga bonusuri.

În fiecare lună sunt oferite diferite promoții, cum ar fi bonusuri de depunere , competiții cu premii mari, cum ar fi sărbători și puncte suplimentare de loialitate.

Jocuri

Puteți juca mai multe jocuri diferite aici, cum ar fi: sloturi, cărți răzuibile, Blackjack, Ruletă și Keno. Există 22 de camere impresionante, care acoperă 90 mingi, 80 mingi, 75 mingi, 75 mingi model și Joker Jackpot, cu chat, noaptea târziu, BOGOF și jocuri de viteză toate oferite. Există, de asemenea, versiuni bazate pe emisiuni TV precum Britain's Got Talent și Deal sau No Deal. Opțiunile speciale includ Jocurile Bingo, în care începi prin a alege unul din 10 sportivi care progresează pe o pistă atunci când sunt chemate anumite numere și Bingo cu numere norocoase, în care selectezi 3 numere și câștigi premii jackpot atunci când completează o linie câștigătoare pentru tine. Prețurile biletelor încep de la doar 1p în sala Bargain Basement, în timp ce premiile pot ajunge cu ușurință în RON/USD/EUR1000s. Cu un program util pe pagina principală, este ușor să găsești un joc cu prețurile biletelor și premiile pe care le cauți.

Există aproximativ 60 de jocuri secundare, inclusiv:

  • Clover Rollover
  • Midas Millions
  • Circul Căpitanului Cannon
  • Mayan Mania
  • Fruitopia
  • Ladies Night

A free bingo app, which can be download onto most mobile devices, gives access to the Bargain Basement, Community and Deal or no Deal rooms and a selection of side games, and unlike many apps, you can still claim the bonuses, register a new account and make deposits rather than having to use the desktop site.

Retrageri

Retragerile sunt procesate rapid și sunt de obicei trimise înapoi la cardul sau metoda de depunere utilizată inițial, deși puteți solicita ca fondurile să fie trimise către alt procesor de plăți.

Concluzie

William Hill oferă unul dintre cele mai bune site-uri, cu o selecție foarte largă de jocuri. În timp ce bonusurile pentru jucătorii noi tind să fie destul de competitive, ofertele în curs pentru jucătorii care revin pot fi oarecum limitate.

Categorii bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

William Hill Casino

Mai multe jocuri, jackpot-uri și oportunități de pariuri decât orice alt site.

William Hill Free Bet

Pariază live sau oricând pe una dintre numeroasele pieţe.

William Hill Poker

Fantastic prizes and huge bonuses available.