Bonusuri Sun Bingo

Cheltuiţi RON/ USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR50 + 50 de rotiri
Plus 50 de rotiri gratuite
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus

Cheltuiți RON/USD/EUR10 Obțineți RON/USD/EUR50 Bingo gratuit +50 de rotiri - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții cheie pentru bonusul Bingo
Minimum Deposit: RON/USD/EUR10
Rollover necesar: 4x
Expirare bonus: 7 Days
Expirare: 31 decembrie 2021
Obțineți bonus
Până la 31/12/21. Numai clienți noi. 18+ Depuneți și cheltuiți RON/USD/EUR10 pe Bingo pentru a primi RON/USD/EUR50 Bonus Bingo și 50 de rotiri gratuite (slocuri selectate doar 20p per rotire). Rotirile gratuite trebuie acceptate în termen de 48 de ore, câștigurile au un pariu de 30x care trebuie pariat în acest timp. Bonusul Bingo are pariuri de 4x, bonusul trebuie acceptat și pariat în 7 zile. Oferta pentru 1 jucător nou. Depunerile efectuate cu Neteller/Skrill/PayPal nu sunt valabile pentru această promoție. România & ROI. Se aplică T&C-urile complete. BeGambleAware.org. Vă rugăm să jucați responsabil.

Sun Bingo Recenzie

Nu poate exista o persoană în România care să nu fi auzit deZiarul The Sun, cel mai bine vândut, adesea controversat, dar deseori distractiv cotidianul din tara. Sun Bingo a fost lansat în 2006 și, parțial datorită promovării intense în ziar, împreună cu reclamele TV extinse, a devenit rapid unul dintre cele mai mari site-uri, cu software-ul personalizat oferindu-i un aspect și o gamă unică de jocuri. Site-ul oferă versiuni cu 75, 80 și 90 de bile, cu un număr de sloturi care nu vor fi găsite în altă parte, în timp ce există întotdeauna mai multe promoții diferite în desfășurare în orice moment, cum ar fi oferte de bun venit pentru jucători noi, carduri gratuite, oferte cashback și bucurii. ore.

Vizitatorii Sun Bingo vor găsi un site cu aspect strălucitor, cu roșul viu care este atât de familiar din titlul ziarului lor. Informațiile despre cum să vă alăturați și să începeți să jucați sunt afișate clar, la fel și cele mai recente detalii de promovare, sloturile de top și link-urile rapide către biroul de asistență pentru clienți. Este foarte simplu de navigat și, odată ce un simplu formular de înregistrare a fost completat, se poate bucura de gama largă de jocuri. Site-ul folosește software care rulează fără probleme furnizat de compania Gamesys și este un site de bingo autonom, ceea ce înseamnă că jocurile sale sunt folosite doar de utilizatorii Sun Bingo, mai degrabă decât combinate cu jucători de pe alte site-uri.

Jocuri|| |168

Sun Bingo offers a good selection of the most popular game types, with 90 ball being the most widely played in numerous Clubs. Each Club has a number of chat rooms linked to it so, for example, the Candy Club consists of three chat rooms called Liquorice, Sherbet and Lollipop, while the Fashion Club is made up of rooms named Milan, Paris and New York. There are a total of around sixteen 90 ball chat rooms, each hosted by a friendly Moderator who will help to keep everyone entertained and, of course, assist players who need help with anything.

75 și 80 de jocuri cu mingea. sunt mai puțin bine acoperite cu două camere de chat pentru fiecare tip, dar acest lucru este încă mai mult decât oferă multe site-uri și oferă clienților o alegere bună pentru tipul de joc pe care doresc să îl joace. Datorită popularității Sun Bingo, multe dintre aceste săli pot fi destul de aglomerate în orele de vârf, dar pagina Programă permite clienților să vadă câte persoane sunt online în fiecare cameră, care sunt prețurile biletelor și premiile, plus orele de începere. În anumite momente ale zilei, multe dintre camere se conectează pentru a oferi premii jackpot și mai mari, dar oricine caută camere mai liniștite va putea găsi în continuare cel puțin una. Odată ajuns într-o cameră, aspectul este similar cu cele mai multe site-uri de bingo online, cu numerele de apel pe o parte a ecranului, bilete în mijloc și chat în dreapta.

Ofertele speciale includ:

  • Free bingo each day
  • Bingo de sesiune, care combină bile 75, 80 și 90
  • Slocuri exclusive, cum ar fi Titluri câștigătoare și Mystic Meg

Ambele exclusive se bazează pe ziarul The Sun, Winning Headlines oferă rotiri gratuite cu premii multiplicatoare și Mystic Meg recompensând jucătorii cu până la 10.000 de monede atunci când primesc 5 simboluri wild pe o linie de plată. Alte sloturi includ titluri de succes precum Zuma, Peggle, Valley of the Kings și Deal sau No Deal, toate putând fi încercate în modul Fun Play înainte de a fi nevoie să depună bani pe site. Există câteva variante de câștig instantaneu, cum ar fi Whack-a-Moley și Footballers Widow; tot ceea ce lipsesc sunt câteva jocuri de masă sau de cărți precum Ruleta și Blackjack.

Bonusuri și promoții

Sun Bingo are tendința de a-și modifica frecvent ofertele de bonusuri, așa că merită întotdeauna să verificați pe site-ul web pentru a vedea care sunt cele mai recente oferte. Utilizatorii noi vor primi întotdeauna un anumit tip de bonus de bun venit, deși tind să nu fie sume uriașe, în timp ce clienții fideli vor primi puncte de recompensă în diferite camere în momente diferite și chiar vor re-depune bonusuri în anumite puncte. Sunt oferite promoții frecvente Happy Hour, oferte cashback și oferte Super Link, toate care pot aduce beneficii substanțiale pentru membrii Sun Bingo, deși nu este oferit un bonus regulat de re-depunere. Suplimentele continue includ jocuri de bingo BOGOF, jackpot-uri garantate în Clubul 100, premii aleatorii recompensate jucătorilor din Clubul de mic dejun în fiecare săptămână și un bonus Refer a Friend de 10 RON/USD/EUR.

Bancare|| |185

Deposits can be made into a Sun Bingo account using a range of credit and debit cards, plus prepaid vouchers. There is no option to use an e-wallet like PayPal or Skrill, or prepaid cards. The minimum deposit amount is RON/USD/EUR10 and the maximum RON/USD/EUR10,000 so all budgets are catered for. Withdrawals are made to agreed cards, bank accounts or by cheque but, to ensure full security of funds, a player may need to provide proof of ID before their first withdrawal is approved. The minimum is again RON/USD/EUR10 and the maximum single withdrawal request is RON/USD/EUR1000, so bigger wins will be paid over several transactions.

Asistență clienți

Bazat în România. jucătorii pot contacta echipa de asistență pentru clienți Sun Bingo printr-un număr de telefon gratuit, în timp ce clienții din toate teritoriile pot folosi fie e-mail, fie opțiuni de chat live. Când sunteți conectat la un joc, moderatorii de chat vă vor ajuta întotdeauna acolo unde este posibil. Toate metodele primesc răspunsuri rapide de la o echipă informată, care este disponibilă toată ziua în fiecare zi.

Concluzii

Fiind un brand atât de cunoscut, care este foarte promovat, Sun Bingo nu a devenit surprinzător un loc foarte popular pentru a juca. Printre multele avantaje de aici se numără numărul mare de camere, fiecare cu propriile caracteristici unice și bilete la prețuri potrivite oricărui buget. A fi atât de popular înseamnă, totuși, că majoritatea jocurilor sunt destul de ocupate, ceea ce înseamnă că șansele de a câștiga efectiv sunt reduse, deși premiile sunt în mod corespunzător mari. Promoțiile sunt actualizate frecvent și sunt de obicei variate în domeniul și detaliile lor, deși bonusurile de bun venit pot fi puțin. Deși facilitățile bancare sunt sigure și securizate, iar plățile sunt procesate rapid, ar fi bine să aveți opțiunea de a utiliza un portofel electronic sau două.