Bonusuri Paddy Power Bingo

Depozit RON /USD/EUR5 Obțineți bonus RON/USD/EUR25
Plus 25 de rotiri
Nu este nevoie de cod
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Detalii
100 de bilete și 50 de rotiri gratuite
Când depuneți RON/USD/EUR5
Cod bonus: || |78PPBDT2
T&Cs Se aplică, 18+
Obțineți bonus Detalii

Depuneți RON/USD/EUR5 primiți RON/USD/EUR25 Bonus + 25 de rotiri - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR5
Format bonus: RON/USD/EUR15 Bonus Bingo + RON/USD/EUR10 Bonus la sloturi
Valoare spin: 10p
Cod bonus: PINAFF
Obțineți bonus
Numai oferta pentru clienți noi. Depuneți și cheltuiți 5 EUR pe bilete de bingo în Clientul Bingo în termen de 30 de zile de la înscrierea la Paddy Power Bingo. Primiți 15 EUR plătiți ca bonus Bingo (cerință de pariere x1), 10 EUR ca Bonus la sloturi (cerință de pariere x10) și 25 de rotiri gratuite (0,10 EUR/rotire) la jocul Maways de la Mystery Reel. 1 pe client. Vârsta și numărul dvs. de telefon mobil trebuie verificate înainte de a putea beneficia de această ofertă. Se aplică T&C complete.

Depozit RON/USD/EUR5 Obțineți 100 de bilete și 50 de rotiri - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim:| ||173 RON/USD/EUR5
Expirare bonus: 30 zile
Pariere: Niciuna
Cod bonus: PPBDT2
Obțineți bonus
Numai oferta pentru clienți noi. Depuneți și cheltuiți RON/USD/EUR5 pentru bilete de bingo în 30 de zile de la înscrierea la Paddy Power Bingo. Obțineți 100 de bilete gratuite (fără pariuri) și 50 de rotiri gratuite (RON/USD/EUR 0,10/rotire). 1 pe client. Se aplică T&C-urile complete.

Depuneți RON/USD/EUR10 primiți RON/USD/EUR40 Bonus + 40 de rotiri - Bonus de înscriere

Termeni și condiții cheie pentru bonusul Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Limita: 1 per client
Rollover: 1x Bingo, 20x Sloturi
Cod: PINTV4
Obțineți bonus
Numai oferta pentru clienți noi. Depuneți și cheltuiți 10 EUR pe bilete de bingo în 30 de zile de la înscrierea la Paddy Power Bingo. Primiți 30 EUR plătiți ca Bonus Bingo (cerință de pariere x1), 10 EUR ca Bonus la sloturi (cerință de pariere x20) și 40 de rotiri gratuite (0,10 EUR/rotire) la jocul de slot Mystery Reels Megaways. 1 pe client. Vârsta și numărul dvs. de telefon mobil trebuie verificate înainte de a putea beneficia de această ofertă. Se aplică T&C.

Paddy Power Bingo Revizuire

Lansat în 2006, site-ul de bingo al lui Paddy Powers se potrivește cu ofertele lor de pariuri sportive, cazinouri și poker pentru bonusuri profitabile și un sentiment de distracție. Funcționând pe software-ul Virtue Fusion, Paddy Power face parte dintr-o rețea mare și există întotdeauna o mulțime de jucători online. Jucătorii pot alege să joace bingo cu 90, 80 și 75 de bile, plus o serie de opțiuni de cazinou și, cu bingo gratuit zilnic și bilete de la doar 0,01 RON/USD/EUR, Paddy Power Bingo se va potrivi oricărui buget. Premiile includ mai multe jackpot-uri mari garantate și premii progresive asociate în valoare de RON/USD/EUR100.000s.

Paddy Power și-a construit o reputație ca un loc plăcut și primitor pentru a paria pe tot felul de jocuri și sporturi și site-ul de bingo se adaugă la acest palmares, fiind ușor de navigat cu un proces rapid de înscriere care le permite jucătorilor să înceapă în doar câteva minute. O versiune mobilă este un avantaj suplimentar care permite oricui să se joace fără a fi nevoie să fie legat de un computer sau laptop.

Jocuri

Programul de bingo listează toate jocurile viitoare, iar altele noi încep la fiecare minut sau cam asa ceva. ziua în numeroase încăperi. Pe lângă bingo obișnuit, există o mulțime de versiuni speciale precum Deal sau No Deal, în care câștigătorii sunt încurajați de ceilalți jucători să accepte oferta Bancherului sau nu și Lucky Numbers, unde un jackpot poate fi câștigat prin potrivirea 1, 2 sau 3 numere alese înainte de joc. Există opțiunea de a juca în până la trei camere simultan sau de a juca la cazinou în timp ce așteptați să înceapă bingo-ul sau chiar în timp ce bingo-ul continuă în fundal.

Opțiunile de cazinou constau într-o selecție impresionantă. de la o serie de dezvoltatori diferiți și Paddy Power Bingo au selectat titlurile cele mai potrivite pentru piața de bingo, inclusiv mai multe sloturi cu jackpot progresiv, cum ar fi Big Top Tombola și Clover Rollover, sloturi bazate pe filme de succes și emisiuni TV precum The X Factor, Gladiator și Iron Man, plus unele dintre cele mai populare sloturi bazate pe jocuri de societate, cum ar fi Monopoly și Cluedo. Ruleta și Blackjack-ul sunt principalele opțiuni de cărți și de masă, în timp ce există mai multe versiuni de lozuri, Top Trumps și zaruri de încercat. Oricine nu a mai jucat bingo online înainte poate învăța cum să folosească site-ul, să găsească jocurile potrivite, să cumpere bilete și să se alăture chatului vizionând o serie de ghiduri video utile care parcurg fiecare proces pas cu pas.

Există o versiune mobilă a site-ului care oferă o gamă completă de bingo, cum ar fi bile 90, bile 80 și bile 75, plus o selecție dintre cele mai populare sloturi. Jucătorii pot să se alăture chatului și să strângă puncte de fidelitate atunci când sunt pe un mobil sau o tabletă și pot chiar să înceapă un joc pe un dispozitiv și să-l termine pe altul.

Bonusuri și promoții

La fel ca toți operatorii buni de bingo, Paddy Power oferă atât clienților noi, cât și clienților obișnuiți o serie de stimulente și bonusuri pentru a-i face să revină din nou și din nou. Aceste bonusuri sunt revizuite în mod constant, așa că merită întotdeauna să verificați care sunt cele mai recente oferte. Bonusul de înscriere pentru oricine nu a mai jucat aici tinde să fie destul de mic și, de obicei, va fi sub formă de credite plătite în noul cont al jucătorului, valoarea reală depinde de cât este prima depunere. De asemenea, membrii încep automat să câștige Star Points de îndată ce își cumpără primele bilete de bingo sau plasează o miză la un joc de cazinou. Există patru niveluri la această schemă, cu nivelul White Star oferind astfel de beneficii precum bingo gratuit și capacitatea de a converti punctele în numerar la o rată stabilită. Cu cât un jucător se ridică mai sus, cu atât recompensele sunt mai bune, cei din etapa Super Nova obținând o rată de conversie a punctelor mult mai bună, bonusuri pentru ziua de naștere și Crăciun, invitații la jocuri exclusive și șansa de a merge la evenimente VIP.

Există un club separat Mile High, deschis tuturor celor care au jucat cel puțin 21 de zile în luna anterioară, care oferă jucătorilor obișnuiți bingo gratuit și câteva jocuri low cost cu premii de mare valoare. Alte promoții vin și pleacă, de obicei jackpot-uri speciale care rulează pe tot parcursul zilei, premii mari de jackpot garantate la anumite momente, jocul Bingo Linx care rulează în rețea, rotiri gratuite sau lozuri și competiții pentru până la 1.000.000 de puncte Star.

Bancare

Poate fi utilizate o gamă largă de opțiuni de depunere și retragere, fiind acceptate majoritatea cardurilor de credit și de debit, sistemelor de transfer de bani, vouchere preplătite și portofele electronice și chiar și numerar sunt acceptați în magazine de stradă. Există un ghid detaliat despre cum să utilizați fiecare metodă, iar nivelul minim de depozit este de doar RON/USD/EUR5. Retragerile sunt procesate rapid, deși pot trece 3-5 zile înainte ca banii să apară înapoi într-un cont bancar sau soldul cardului, în funcție de sistemul utilizat.

Concluzie

Oricine caută un loc distractiv și plin de viață pentru a vă bucura de jocurile de bingo și de cazinou se va bucura de multe la Paddy Power. Ca parte a unei rețele mari, ei pot oferi mai multe varietăți decât ar putea orice site-uri de bingo de sine stătătoare și, cu runde noi care încep în fiecare minut sau cam asa ceva, cu o gamă largă de prețuri și premii, va exista întotdeauna ceva potrivit pentru toți jucătorii. .

În timp ce bonusurile de bun venit aici pot fi adesea mici, sistemul Star Points înseamnă că toată lumea poate acumula bani în plus și există o mulțime de promoții suplimentare, competiții și jocuri cu jackpot disponibile.

Folosind cazinouri și sloturi de la mai mulți furnizori, Paddy Power poate oferi clienților o gamă unică și diversă pe care nu l-au văzut în altă parte, inclusiv câteva jackpot-uri progresive mari, astfel încât chiar și oamenii care nu joacă în mod normal bingo vor putea în continuare pentru a găsi suficiente jocuri secundare pentru a-i ține ocupați.

Categorii bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18 +

Paddy Power Casino

Joacă unul dintre numeroasele jocuri, inclusiv: ruletă, sloturi și blackjack.

Paddy Power Free Bet

Pariază pe orice piață sportivă cu Desktop, iPad, iPhone și Android.

Paddy Power Poker

Alăturați-vă celei mai mari case de pariuri din Europa și bucurați-vă de turnee freeroll zilnice.