Bonusuri Mecca Bingo

Welcome Wheel| ||62
Spend RON/USD/EUR10 - Win up to RON/USD/EUR120
T&Cs Se aplică, 18+
Obțineți bonus

Cheltuiți RON/USD/EUR10 - Câștigă până la RON/USD/EUR120 - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim : RON/USD/EUR10
Bonus maxim: RON/USD/EUR120
Expirare: 28 days
Pariere: Până la 20x
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Depuneți și mizați RON/USD/EUR10 pentru a vă califica în termen de 7 zile de la depunerea inițială. Premiile au cerințe de pariere și date de expirare. Consultați T&C-urile complete pentru mai multe detalii.

Mecca Bingo Recenzie

Mecca Bingo face parte din grupul Rank de companii care are o istorie lungă în industria divertismentului. Formată inițial de J. Arthur Rank, compania a produs numeroase filme, a deținut printre altele Pinewood Studios, Universal Studios Florida, lanțul de cinema Odeon și parcuri de vacanță Butlins.

Din mileniu, au vândut majoritatea aceste active s-au desprins și s-au concentrat pe cazinourile, cluburile de bingo și operațiunile de jocuri online, unde inițial dețineau marca Blue Square, dar de atunci s-au mutat în cazinouri, site-uri de poker și oferte de bingo cu nume propriu. Rank Group deține și operează acum 35 de cazinouri Grosvenor, 98 de cluburi Mecca Bingo, plus alte 11 cluburi Top Rank Bingo din Spania, cu un total de peste 2 milioane de vizitatori pe an între ele.

Cluburi locale

Cu cluburi de la Aberdeen până la Plymouth, există aproape 100 de cluburi Mecca Bingo unde oricine se poate prezenta și se poate alătura, fără a fi nevoie. să așteptați înainte de a juca. Nu există nicio taxă pentru aderarea la un club, dar se subliniază că vizitatorii mai tineri ar putea avea nevoie să aducă cu el un act de identitate pentru a dovedi că au cel puțin 18 ani. Noii jucători de bingo vor găsi ușor să cumpere bilete de la ghișeul de vânzări de cărți și există întotdeauna personal la îndemână pentru a ajuta dacă este nevoie. Există, de asemenea, opțiunea de a juca versiunea Mecca Max a bingo-ului, unde este folosit un pad cu ecran tactil pentru a marca numerele. Acest lucru le permite membrilor să joace mai multe bilete simultan și nu costă mai mult decât să joace pe un bilet tradițional de hârtie.

Toate cluburile de Bingo Mecca au zone de arcade unde pot fi găsite sloturi și jocuri secundare, plus că există întotdeauna o mulțime de opțiuni de mâncare și băutură disponibile, făcând din excursia la un club o experiență primitoare și relaxantă în care oamenii pot ajunge din urmă prieteni vechi și pot cunoaște pe alții noi.

Operațiuni online

Site-ul online rulează pe populara rețea Virtue Fusion, care este folosită de multe dintre cele mai bune site-uri de bingo din România. Oferă clienților o selecție largă de jocuri în mai multe camere, plus o gamă excepțională de sloturi și titluri de cazinou, cu bonusuri pentru jucătorii noi și puncte de fidelitate pentru utilizatorii obișnuiți. Software-ul este foarte stabil și conceput pentru a fi cât mai ușor de utilizat.

Jocuri

Versiunile de bingo includ

  • 75 Ball
  • 80 Ball
  • 90 ball
  • Camere Linx
  • Teren conectat

Făcând parte dintr-o rețea mare în care se alătură jucătorii de pe multe site-uri în același lobby înseamnă că premiile pot fi mai mari, deși dezavantajul de a avea atât de mulți oameni la orice joc este că șansele de a câștiga efectiv sunt reduse. Jocurile mai mici, unde există șanse mai mari de a obține premiul principal, pot fi găsite cu ușurință din pagina Program, care listează toate rundele viitoare, premiile și numărul de jucători care așteaptă să înceapă.

Aspectul și sentimentul este foarte ușor de urmărit, cu opțiuni de chat disponibile pentru mulți dintre ei și link-uri rapide către jocurile secundare. Acestea includ titluri celebre precum Rainbow Riches, Cleopatra, Monopoly și Da Vinci Diamonds, plus multe altele. Există, de asemenea, câteva sloturi cu jackpoturi progresive, cum ar fi Big top Tombola și Thor's Thunder, unde premiul principal poate depăși adesea 1 milion RON/USD/EUR. În total, este o selecție impresionantă, care cu siguranță va ține pe oricine de la vizitatorii ocazionali și jucătorii dispăruți.

Bonusuri și promoții

Bonusurile variază pe măsură ce Mecca renunță la vechile promoții și introduce noi cele, dar va exista întotdeauna un bonus special de bun venit noilor jucători, care va include fonduri suplimentare pentru a vă bucura de mai mult bingo, precum și jocuri freeroll și, de obicei, o ofertă specială pentru membrii existenți ai Mecca Club care se alătură versiunii online. Pe lângă promoții regulate de bilete gratuite, oferte cashback și premii uriașe, jucătorii se pot bucura și de oferte exclusive atunci când joacă pe dispozitive mobile și pot primi premii speciale atunci când joacă sloturi.

Mecca Treats este numele schemei de puncte de loialitate care recompensează jucătorii cu puncte bonus de fiecare dată când cumpără bilete de bingo, fie online, fie prin intermediul telefoanelor mobile. Există cinci niveluri în schemă, de la roz la violet, iar pe măsură ce jucătorii pariază mai mult, primesc mai multe puncte pentru fiecare RON/USD/EUR 1 cheltuit, promoții speciale de puncte duble, bonusuri suplimentare, bonusuri pentru ziua de naștere și multe altele. Singurul lucru care lipsește de la Mecca Bingo este un bonus de re-depunere.

Banking

La fel ca majoritatea site-urilor de bingo online, Mecca acceptă plata în numeroase forme diferite, făcându-le cât mai ușor posibil pentru clienții să găsească o metodă care să li se potrivească. Cele mai multe carduri de debit și credit majore sunt binevenite, la fel ca și câteva portofele electronice online și scheme de vouchere preplătite, așa că oricine ar trebui să poată folosi cel puțin unul. Din nou, la fel ca majoritatea operatorilor, câștigurile sunt rambursate automat pe același card sau portofel electronic care a fost utilizat ultima dată pentru a face o depunere. Dacă a fost folosit un voucher preplătit, clienții vor trebui să contacteze biroul de asistență pentru clienți pentru a seta o metodă alternativă la care să fie trimise fondurile retrase. Mecca Bingo este autorizat și reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc Alderney, care le cere să utilizeze facilități bancare securizate și să plătească toate câștigurile prompt și integral.

Asistență clienți

Asistența pentru clienți Biroul poate fi contactat prin telefon gratuit din România, dar numai între orele 8:00 și miezul nopții, sau pot fi trimise oricând prin e-mail. Alternativ, în timpul jocului, moderatorii vor fi întotdeauna la îndemână pentru a oferi orice asistență necesară, deși în prezent nu există nicio opțiune de chat live pentru utilizare în afara jocurilor de chat.

Concluzie

Mecca Bingo este un brand extrem de popular, atât online, cât și offline. Clienților mulțumiți din numeroasele cluburi din țară le place adesea să joace online cu o companie pe care o cunosc și în care au încredere, iar acest lucru a făcut ca site-ul online Mecca să fie unul dintre cele mai jucate din România și nu numai.

The Gama de divertisment oferită, atât în ​​versiuni de bingo, cât și în titluri de cazino și sloturi, este foarte impresionantă, cu un program încărcat în care jucătorii pot găsi jocuri aglomerate, cu multe chat și premii generoase, sau altele mai mici și mai liniștite, cu șanse mai mari de câștig. Bonusurile și promoțiile sunt destul de competitive și sunt actualizate frecvent, cu oferte diferite săptămânal și lunar și o schemă cuprinzătoare de puncte de loialitate, deși o ofertă de bonus de re-depunere ar fi plăcut de văzut.