Bonusuri Ladbrokes Bingo

Pariu RON/USD /EUR10 Obțineți RON/USD/EUR40
Cheltuiți RON/USD/EUR10 Obțineți un bonus RON/USD/EUR40
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Detalii
RON/USD/EUR25 Bonus de bun venit
Când depuneți și cheltuiți RON/USD/EUR5
Se aplică Condițiile, 18 +
Obțineți bonus Detalii

Înscrieți-vă și depuneți RON/USD/EUR10 pentru a juca cu RON/USD/ EUR40 - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Expirare:| ||121 7 Days
Reluare înainte de retragere: 2x Bonus
Disponibil până la: În desfășurare
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi. Disponibil timp de 7 zile de la înregistrare. Depunere minimă și cheltuiți RON/USD/EUR10 pe bilete de bingo. Bonus creditat ca bonus de bingo RON/USD/EUR40 cu 2 x pariuri. Bonus valabil 7 zile. Se aplică T&C.

Cheltuiți RON/USD/EUR5 Obțineți un bonus RON/USD/EUR25 - Oferta de bun venit

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR5
Expirare: 14 zile
Returnare înainte de retragere: 2x| ||186
Bonus Available Until: În desfășurare
Obțineți bonus
18+. Numai jucători noi. Depuneți și cheltuiți RON/USD/EUR5 pe Bilete de Bingo pentru a primi un Bonus Bingo RON/USD/EUR25. Pentru Bonus se aplică cerințe de pariere de două ori. Bonus valabil 14 zile. Anumite tipuri de depozit sunt excluse. Se aplică T&C.

Cheltuiți RON/USD/EUR5 Obțineți bonus RON/USD/EUR30 + 50 de rotiri gratuite - Bonus de înscriere

Termeni și condiții cheie pentru bonusul Bingo
Cheltuieli minime: RON/USD/EUR5
Pariere: 2x
Expirare: 30 de zile
Valoare de învârtire: 10p
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi. Depozit necesar. Cheltuiește RON/USD/EUR5 sau mai mult pe bilete de Bingo pentru a obține un Bonus Bingo RON/USD/EUR30 plus 50 de rotiri gratuite la Starburst (valoarea rotirii 0,10). 2x cerere de pariere aplicați la Bingo Bonus. Bonus și rotiri gratuite creditate automat și care urmează să fie revendicate în 14 zile. Valabil 30 de zile. Anumite tipuri de depozit sunt excluse. Se aplică T&C.

Ladbrokes Bingo Recenzie

Piața de bingo online a crescut masiv în ultimii ani, ajutată în mare măsură de campaniile de publicitate TV extinse. Se estimează că 3 milioane de oameni joacă în mod regulat bingo online doar în România, iar acest număr continuă să crească. Ladbrokes a fost unul dintre cei mai devreme care a adoptat piața jocurilor de noroc online, lansată în 2000, și de atunci au creat unul dintre cele mai populare site-uri din țară. Au reușit să obțină o licență râvnită de la Guvernul Gibraltarului, care acordă licențe doar celor mai buni solicitanți, iar pentru a o păstra, Ladbrokes trebuie să ofere clienților săi cele mai înalte standarde de fair-play și securitate.

Jocurile

Ladbrokes Bingo rulează pe rețeaua Virtue Fusion. Virtue Fusion oferă jocuri gata făcute pentru un număr dintre cele mai mari site-uri de bingo și, făcând parte din această rețea, Ladbrokes poate oferi mai multe jocuri cu mai mulți jucători și premii mai mari decât poate oferi un site independent. Veți găsi următoarele opțiuni:

  • minge 90
  • minge 80
  • minge 70

În minge 90, premiile se câștigă completând o linie sau două linii, precum și un full house și există versiuni „viteze” ale jocului pentru un plus de emoție. Cele 80 de jocuri cu mingea îți acordă un premiu atunci când completezi o linie orizontală, verticală sau diagonală, precum și atunci când obții cele patru numere de colț sau numerele din mijloc. Bingo cu 75 de bile în care câștigi completând modele fixe de numere, este în creștere în popularitate; o versiune Joker Jackpot înlocuiește biletele numerotate cu cărți de joc și câștigi obținând un model în formă de J înaintea oricărui alt jucător.

Ca orice site de bingo, jocurile sunt jucate în „săli”, iar la Ladbrokes, acestea sunt dat nume reale de camere, cum ar fi mansardă, dormitor, subsol și chiar o casă în copac. Ele sunt prezentate într-un mod logic, cu achiziții de bilete și opțiuni de-a lungul unei părți care sunt înlocuite cu numerele apelate odată ce jocul este în derulare. Biletele dvs. sunt afișate în centru și, dacă sunteți într-un joc de chat, chatul apare în partea dreaptă a ecranului. Grafica este foarte clară, cu efecte sonore realiste, iar moderatorii de chat sunt la îndemână pentru a menține lucrurile pline de viață.

Accesarea la jocul ales se face cu ușurință prin programul de pe pagina principală a site-ului, care vă arată ce este cu ocazia începerii, prețurile biletelor și premiile oferite. Vă puteți personaliza căutarea pentru a căuta anumite articole și, odată ce ați găsit unul care vă place, faceți clic pe Cumpărați acum pentru a începe. Dacă sunteți nou în bingo online, poate doriți să încercați jocurile gratuite organizate în Mansarda în fiecare zi, unde nu trebuie să plătiți pentru a participa la distracție, dar puteți câștiga în continuare premii în bani reali.

Există o mulțime de jocuri secundare aici, pe care le poți juca fie independent, fie să folosești funcția Auto-daub pentru a ajuta la multitasking. Veți fi anunțat despre orice câștig sau dacă sunteți aproape de un câștig, astfel încât să nu ratați nicio acțiune. La fel ca site-ul principal al cazinoului, este oferită o gamă excepțională de jocuri, cu peste 40 de titluri de sloturi, 15 lozuri, Blackjac și Mini Ruletă. Unele dintre cele mai populare jocuri includ Deal or No Deal, care este un slot cu 5 role bazat pe emisiunea TV și Adventures in Wonderland, unde există trei runde bonus și rotiri gratuite, toate inspirate din povestea clasică Alice în Țara Minunilor.| ||300

Bonuses, Codes and Promotions

Când vă alăturați, vi se va oferi un bonus de bun venit gratuit pentru a începe și, odată ce vă înregistrați și efectuați prima depunere, Ladbrokes vă va credita cont nou cu fonduri gratuite care pot fi folosite pentru a cumpăra bilete de bingo. Orice câștiguri obținute vor fi transferate în contul dvs. de jucător și, odată ce ați pariat bonusul combinat și sumele depuse de un anumit număr de ori, puteți retrage câștigurile. Codurile bonus reale, sumele sau termenii și condițiile pot varia în timp.

Schema Laddies Rewards vă oferă bonusuri suplimentare cu cât jucați mai des, punctele de fidelitate fiind creditate pentru fiecare RON/USD/EUR 1 mizat la bingo și RON/USD/EUR10 la jocurile secundare. Cu cât obțineți mai multe puncte, cu atât sunt mai bune recompensele pe care le puteți revendica și cu atât veți merge mai sus, de la nivelul Newbies prin Rookie, Hotshot și Pro până la nivelul Master. La fiecare nivel, puteți juca sloturi gratuite exclusive și obține bonusuri mai mari, în timp ce la nivelurile superioare, puteți obține premii în bani.

Bancare

Majoritatea metodelor de depunere populare sunt binevenite cu fonduri disponibile instantaneu pentru a te juca. Ladbrokes are o reputație excelentă pentru plăți rapide, toate cererile de retragere fiind procesate în 24 de ore și banii fiind creditați înapoi la cardul sau procesorul de plăți utilizat pentru a face depunerea sau prin transfer bancar. Odată ce ai un cont, poți folosi aceleași detalii de conectare și fonduri pentru a juca pe oricare dintre site-urile Ladbrokes, cum ar fi cazinoul, pokerul sau pariurile sportive.

Rezumat

Ladbrokes Bingo are o gamă largă de jocuri, o selecție mare de jocuri secundare și siguranța de a ști că joci pe un site bine stabilit, cu o bună reputație pentru corectitudine și securitatea jucătorilor. Bonusurile și promoțiile tind să fie mai bune aici decât pe multe site-uri de bingo online, cu cerințe mai mici de pariere înainte de încasare.

Categorii bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Ladbrokes Casino

540 de jocuri de cazinou inclusiv sloturi, blackjack și ruleta.

Ladbrokes Free Bet

fotbal extins și curse de cai piețe.

Ladbrokes Poker

O comunitate grozavă și o marcă în care poți avea încredere.