Bonusuri Gala Bingo

Cheltuiește RON/USD /EUR10 Joacă cu RON/USD/EUR50
Pentru clienții noi
Nu este nevoie de cod
Se aplică Condițiile, 18+
Obțineți bonus Detalii
Cheltuiește RON/USD/EUR10 Obține RON/USD/EUR60 Bonus
Cheltuie RON/USD/EUR10 Obține RON/USD/EUR60 Bonus Bingo| ||77
No Code Needed
T&Cs se aplică, 18+
Obțineți bonus Detalii

Deposit & Spend RON/USD/EUR10 Play With RON/USD/EUR50 - Sign Up Bonus

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Cerință de transfer: Bonus de 4x
Expirare: 1 săptămână
Dimensiunea bonusului: RON/USD/EUR50
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi online. Prima depunere minimă și cheltuiți RON/USD/EUR10 pe bilete Bingo = RON/USD/EUR50 Bonus Bingo. Se aplică cerințe de pariere: 4x bonus de bingo; . Bonus valabil timp de 1 săptămână după credit. Se aplică T&C.

Cheltuiți RON/USD/EUR10 obțineți RON/USD/EUR60 Bonus Bingo - Ofertă de bun venit

Termeni și condiții cheie Bingo Bonus
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Bonus Bingo: RON/USD/EUR60
Pariere: 4x
Expirare bonus: 1 săptămână
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi online. Prima depunere minimă și cheltuiți RON/USD/EUR10 pe Bingo bilete = RON/USD/EUR60 Bonus Bingo. Se aplică cerințe de pariere: bonus de bingo de 4x. Bonus valabil timp de 1 săptămână după credit. Se aplică T&C.

Cheltuiți RON/USD/EUR5 obțineți RON/USD/EUR10 Bonus+100 de rotiri gratuite - Bonus de înscriere

Termeni și condiții cheie pentru bonusul Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR5
Expirare bonus: 7 zile
Bonus de pariere: 20x
Pariere rotiri gratuite: 10x
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi online. Prima depunere minimă și cheltuiți RON/USD/EUR5 pentru orice joc de slot = RON/USD/EUR10 bonus la sloturi + 100 de rotiri gratuite la jocurile selectate. Se aplică cerințe de pariere: 20x la sloturi bonus, 10x la FS. Bonus valabil timp de 1 săptămână după credit. Se aplică T&C.

Cheltuiți RON/USD/EUR5 Obțineți RON/USD/EUR25 Bingo gratuit - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Cheltuială minimă : RON/USD/EUR5
Suma bonus: RON/USD/EUR25
Pariere: 4x
Expirare: 1 săptămână
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi online. Prima depunere minimă și cheltuiți RON/USD/EUR5 pentru bilete de Bingo = RON/USD/EUR25 Bonus Bingo. Se aplică cerințe de pariere: 4x bonus de bingo; Bonus valabil timp de 1 săptămână după credit. Se aplică restricții pentru jucători și T&C.

Gala Bingo Recenzie

De aproape 20 de ani, numele Gala a fost asociat cu bingo, inițial pe strada principală unde au în jur de 140 de cluburi și săli, dar mai recent ca unul dintre cele mai mari nume din bingo online. Deși acum administrează un cazinou online și o sală de poker excelentă, site-ul lor de bingo atrage cei mai mulți clienți, mulți dintre ei au jucat pe site-uri terestre și, după ce au ajuns să aibă încredere în brand, acum se bucură de mai multe jocuri din confort. și ale propriilor case.

Site-ul web este prezentat într-o culoare albastră strălucitoare care atrage imediat atenția vizitatorilor, cu detalii despre bonusurile actuale, cele mai tari jocuri cu jackpot și ultimele știri afișate vizibil în partea de sus a pagina. Mai jos, Gala detaliază unele dintre cele mai bune sloturi și, în mod util, dar neobișnuit, prezintă programul de bingo pe pagina principală, oferind clienților potențiali o idee despre cât de des se desfășoară evenimentele, prețurile, numărul de jucători și premiile fără a fi nevoie să se înscrie mai întâi. Inutil să spun, fiind un site atât de popular, Gala Bingo are un program încărcat.

Jocuri

Acest site rulează pe platforma software Virtue Fusion dezvoltată de Playtech, unul dintre cele mai mari nume din jocurile online. Prin utilizarea acestui software, Gala Bingo s-a alăturat unei rețele mari de site-uri și astfel, în unele săli, clienții Gala vor concura cu jucători de pe alte site-uri, deși există încă multe săli care sunt exclusiv pentru Gala. Gala afirmă că au peste 600 de jocuri pe zi, plătind peste 2 milioane RON/USD/EUR jucătorilor lor, așa că există suficient bingo aici pentru a-i face fericiți chiar și pe cei mai dedicați fani.

75, 80 și Sunt disponibile 90 de jocuri cu mingea, într-un total de 21 de camere. Fiecare cameră este afișată în fila „Bingo” din partea de sus a paginii de pornire și există câteva detalii utile despre fiecare, cum ar fi tipul de joc și caracteristicile speciale. Făcând clic pe secțiunea de cameră „Station”, de exemplu, va dezvălui că biletele de aici sunt doar 10p, cu RON/USD/EUR5, RON/USD/EUR10 și RON/USD/EUR15 pentru o linie, două linii și, respectiv, full house. , în timp ce există jackpot-uri la fiecare 30 de minute. Alte camere includ Castle, Seaside, Amazon, Area 75, 1980 Club și Dreams printre altele, fiecare fiind diferită de cealaltă într-un fel. Specialele care sunt partajate în rețeaua Virtue Fusion includ Ant and Dec's Saturday Night Takeaway, Deal or No Deal și Lucky Numbers.

Cumpărarea de bilete și intrarea într-un joc este un proces ușor, care va fi familiar pentru oricine a jucat bingo online înainte și nu ar trebui să prezinte probleme pentru a completa nou-veniți. Jucătorii pot filtra tipul de joc pe care îl caută folosind butoanele „Rafinare după” sau pot merge pur și simplu la pagina Program pentru a căuta tipul potrivit pentru ei și, odată ce s-au alăturat unei camere, biletele pot fi cumpărate doar în câteva minute. de clicuri. Aspectul fiecărui joc este foarte logic, cu bilete și numere de apel pe o parte a ecranului și detalii de chat pe cealaltă. Vor fi văzute, de asemenea, link-uri către unele dintre cele mai recente și mai populare jocuri de sloturi și software de cazinou, iar jucătorii pot alege să cumpere bilete cu bingo rulând în fundal în timp ce joacă sloturile dacă doresc. Există întotdeauna o mulțime de jocuri pe chat și, cu atât de mulți jucători la Gala Bingo, poate fi destul de ocupat în unele camere, dar oricine preferă un joc mai liniștit, cu șanse mai mari de câștig, ar trebui să poată găsi unul sau doi. cu mai puțini jucători.

În timp ce majoritatea site-urilor de bingo online oferă o serie de sloturi, lozuri și mese de cazinou, la Gala sunt literalmente sute. Cele mai multe sunt furnizate de Playtech, ceea ce înseamnă că jucătorii vor găsi o mulțime de titluri populare și sloturi cu tematică de film, jackpot-uri progresive și funcții bonus, deși există încă un număr destul de oferit de alți dezvoltatori de software, oferind clienților Gala un mix unic. Pentru a ajunge la ele, jucătorii pot fie să facă clic pe linkuri în timpul unui joc de bingo, fie să folosească sloturile sau să facă clic pe filele Jocuri și Vegas din partea de sus a paginii de pornire.

Oricine îi place să joace în deplasare. folosind un telefon mobil sau o tabletă se va putea bucura de 13 săli de bingo și peste 25 dintre cele mai mari jocuri slot și lozuri. Puteți utiliza în continuare funcțiile de chat, iar soldul contului și detaliile de conectare vor fi aceleași cu cele de pe site-ul principal.

Bonusuri și promoții

Există întotdeauna o mulțime de oferte promoționale aici, inclusiv un bonus de bun venit pentru jucători noi, care poate valora de mai multe ori valoarea sumei primei depuneri a unui client, până la o sumă maximă stabilită, și jocuri speciale cu jackpot garantat, adesea legate de perioada anului sau de orice evenimente mari, cum ar fi turneele de fotbal sau ocazii regale. De fiecare dată când un jucător cumpără un bilet de bingo, acesta câștigă Buzz Points, care sunt puncte de loialitate care pot fi încasate odată ce au fost acumulate suficiente. Cu cât sunt mai multe puncte câștigate, cu atât jucătorii din Schema de loialitate Gala vor crește și cu cât sunt mai sus șase niveluri, cu atât ratele de conversie a punctelor cresc. Membrii au, de asemenea, acces la jocuri gratuite zilnice, bonusuri sezoniere și alte oferte speciale, iar o caracteristică de bun venit este oferta bonus suplimentară la sloturile și părțile Vegas ale site-ului, care le permite jucătorilor existenți de bingo să obțină mai multe oferte atunci când încep să joace la cazinou. .

Bancare

Fondurile pot fi plătite într-un cont Gala Bingo folosind cele mai comune carduri de credit și de debit, precum și câțiva furnizori de portofel electronic și carduri și vouchere preplătite. Oricine ar trebui să poată folosi cel puțin unul dintre acestea, deși, dacă folosește un sistem preplătit, jucătorul va trebui să aibă o metodă alternativă aranjată pentru a primi orice câștig sau pentru a retrage bani. Dacă a fost folosit un card de credit/debit sau un portofel electronic pentru efectuarea depunerilor, fondurile retrase vor fi returnate automat către aceeași metodă de plată sau card.

Asistență clienți

Gala are o echipă de asistență pentru clienți cu înaltă experiență, care poate ajuta pe oricine are întrebări despre orice aspect al jocului aici. Aceștia pot fi contactați fie prin live chat, e-mail sau printr-un număr de telefon gratuit din România, iar biroul de asistență este deschis 24/7.

Concluzie

Sunt multe lucruri despre Gala Bingo de recomandat, de la alegerea camerelor până la numărul mare de sloturi și jocuri de cazinou oferite. Făcând parte dintr-o rețea atât de mare, grafica arată grozav și există o mulțime de acțiuni interesante de bingo în fiecare dintre camere. Bonusurile sunt competitive, deși nu sunt spectaculoase și este păcat că nu există bonus de reîncărcare pentru clienții fideli. În afară de aceasta, este un loc grozav de jucat.

Categoriile de bonus pentru înscriere - Se aplică T&C, 18+

Gala Casino

Jocuri de cazinou instant