Bonusuri Foxy Bingo

RON/USD /Bonus de 40 EUR + 40 de rotiri gratuite
Doar depunere RON/USD/10EUR
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus

RON/USD/EUR40 Bonus + 40 de rotiri gratuite - Bonus de înregistrare

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Returnare înainte de retragere: Depozit de 4x
Restricții: Numai România
Expirare: 14 zile
Obțineți bonus
18+. Numai clienți noi. Depuneți și cheltuiți RON/USD/EUR10 pentru a obține RON/USD/EUR40 Bonus Bingo (4x pariuri) + 40 de rotiri gratuite pe slotul Foxy Full House Wild (valoare RON/USD/EUR0,10, 10x pariuri pe câștiguri). Revendicați și utilizați în 7 zile. Se aplică T&C.

Foxy Bingo Recenzie

De la lansarea sa în 2005, Foxy Bingo a devenit unul dintre cele mai cunoscute site-uri de bingo online, ajutat în mare măsură de o imensă campanie de publicitate TV. Site-ul și jocurile sunt deținute de Cashcade, care este deținut deEntain Plc care administrează numeroase alte site-uri, inclusiv Gala, Ladbrokes și Coral.

Dispunerea site-ului prezintă o mulțime de nuanțe de violet, plus Vulpea însuși. Jocurile populare și programul de Bingo sunt toate disponibile pe pagina de pornire, care conține o mulțime de informații, chiar dacă descifrarea „vorbirii Foxy” poate deveni puțin obositoare uneori

Bonusuri

Noul Bonusul de bun venit al jucătorului tinde să se afle în partea inferioară a ceea ce poate fi oferit, ceea ce este dezamăgitor pentru o marcă atât de importantă. Ca și în cazul majorității ofertelor de bonus de acest tip, jucătorii trebuie să îndeplinească anumite cerințe de pariere înainte de a încasa orice fonduri și, în acest caz, sumele combinate de depunere și bonus trebuie pariate de 4x, iar doar partea de numerar și eventualele câștiguri pot fi retrase. Suma reală a bonusului nu poate fi retrasă și este doar pentru achiziționarea de bilete de bingo.

Există o gamă bună de bonusuri și promoții în curs de desfășurare pentru jucătorii care revin. Schema de loialitate este Foxy's Perks, în care jucătorii pot câștiga cashback la pariurile lor. Cel mai mare cashback disponibil este de 0,3% la Bingo, iar retragerea minimă este RON/USD/EUR1, ceea ce înseamnă că ar trebui să pariați cel puțin RON/USD/EUR330 pe Bingo pentru a câștiga RON/USD/EUR1 cashback și chiar mai mult pe alte tipuri. de jocuri. Există zile obișnuite de rambursare dublă în zilele de miercuri pentru a vă spori câștigurile și alte promoții ocazionale cu rambursare sporită, dar încă nu este cea mai generoasă schemă de loialitate.

Jocuri

Foxy Bingo oferă 90, 80, 75, 36 și 30 de jocuri cu mingea, plus versiuni gratuite de bingo și jackpot. Odată înscriși, jucătorii vor găsi în jur de 40 de camere cu jocuri care încep la fiecare două minute și prețuri de la 1p un bilet. A avea atât de mulți jucători online în același timp înseamnă că camerele de chat pot fi destul de animate și distractive și, ca întotdeauna, este un compromis între premiile mai mari care pot fi găsite cu mai mulți jucători într-un joc și faptul că un jucătorul are mai puține șanse să câștige efectiv.

Există o gamă bună de jocuri secundare, cum ar fi

  • Ruleta
  • Blackjack
  • Sloturi| ||181
  • Starburst
  • Fluffy Favorites
  • Rainbow Riches

Jocurile recomandate sunt disponibile pe pagina de pornire și întreaga gamă de jocuri poate fi vizualizată fără înregistrare.

Servicii bancare

Foxy Bingo acceptă o gamă largă de opțiuni de depunere și retragere, inclusiv cele mai populare carduri de credit și de debit, plus portofele electronice și vouchere preplătite. Solicitările de retragere vor fi procesate în două zile lucrătoare, deși procesatorul de plăți poate avea nevoie să revizuiască în continuare tranzacția, astfel încât poate dura cel puțin o săptămână până când fondurile solicitate să apară înapoi într-un cont bancar. Fondurile retrase vor fi în mod normal trimise înapoi la cardul sau portofelul electronic utilizat pentru a face depunerile, care este procedura normală pe site-urile de bingo online, iar jucătorii vor trebui de obicei să furnizeze o dovadă de identificare înainte de a solicita prima retragere.

Asistență pentru clienți

Asistența pentru clienți este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, deși par dornici să descurajeze oamenii să ia legătura, deoarece butonul Contactați-ne direcționează direct către un ajutor tip Întrebări frecvente pagină. Când se află în cele din urmă, pagina de contact nu oferă un număr de telefon, dar oferă chat live, precum și opțiuni de contact prin e-mail și rețele sociale. .

Concluzie

Foxy Bingo a folosit puterea reclamei masive pentru a deveni unul dintre cele mai jucate site-uri de bingo din România. Jocurile sunt foarte frecventate, cu facilități bune de chat și există o gamă bună de jocuri secundare. Dezavantajul, asistența pentru clienți poate fi dificil de localizat, iar bonusurile de fidelitate pentru clienții existenți nu sunt generoase, plus descifrarea „vorbirii Foxy” folosită pe tot site-ul poate fi frustrantă.