Bonusuri Betfred Bingo

Miză RON/USD /EUR10 Obține RON/USD/EUR10 Bonus
Plus 100 de rotiri gratuite
Cod bonus:BINGO100
Se aplică T&C, 18+
Obțineți bonus Detalii
Miza RON/USD/EUR10
Obțineți un RON/USD/EUR10 Bonus Bingo
Nu este nevoie de cod
T&Cs se aplică, 18+
Obțineți bonus Detalii

Stake RON/USD/EUR10 get RON/USD/EUR10 Bonus + 100 Spins - Sign Up Bonus

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim: RON/USD/EUR10
Expirare bonus: 14 zile
Expirare rotiri: 7 zile
Wagering: 1x
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Înregistrează-te cu codul promoțional BINGO100. Depozit minim și miză RON/USD/EUR10 pe Biletele Bingo în termen de 14 zile pentru a se califica. Bonusul Bingo RON/USD/EUR10 trebuie pariat o singură dată. expirare de 14 zile. Soldul bonus este utilizat înainte de Soldul de numerar. 100 de rotiri gratuite pe sloturile selectate creditate în 48 de ore de la calificare. Rotirile gratuite expiră după 7 zile. Se aplică restricții privind portofelul electronic și cardul preplătit. Poate fi necesară validarea prin SMS. Se aplică T&C-urile complete.

Miza RON/USD/EUR10 Obțineți un bonus de Bingo RON/USD/EUR10 - Oferta de bun venit

Termeni și condiții cheie pentru bonusul Bingo
Min. Miză: RON/USD/EUR10
Miză: 1x
Expirare bonus: 14 zile
Cerințe îndeplinite în: 30 de zile de la crearea numelui de chat
Obțineți bonus
Numai clienți noi de Bingo. Mizați RON/USD/EUR10 la biletele de bingo în termen de 30 de zile de la crearea unui nume de chat pentru a vă califica. Bonusul Bingo RON/USD/EUR10 trebuie pariat o singură dată. expirare de 14 zile. Soldul bonus este utilizat înainte de Soldul de numerar. Se aplică restricții privind portofelul electronic și cardul preplătit. Poate fi necesară validarea prin SMS. Se aplică Condițiile și condițiile complete.

RON/USD/EUR5 gratuit când depuneți RON/USD/EUR5 - Bonus de înscriere

Termeni și condiții pentru bonusul cheie Bingo
Depozit minim : RON/USD/EUR5
Miză minimă: Niciuna
Bonus maxim: RON/ USD/EUR5
Tip de bonus: Numerar
Obțineți bonus
Numai clienți noi. Înregistrează-te cu codul 5FREE. Depuneți RON/USD/EUR5 sau mai mult pentru a primi RON/USD/EUR5 numerar în 24 de ore. Se aplică restricții E-Wallet și Card. Poate fi necesară validarea prin SMS. Clienții care locuiesc în Irlanda de Nord pot primi această promoție fără nicio cerință de depunere sau miză, răspunzând la un SMS automat. Se aplică alte T&C.

Betfred Bingo Revizuire

Betfred este una dintre marile companii de pariuri și jocuri de noroc din România, cu o istorie de la un magazin din Salford, Manchester în 1967. De atunci afacerea a crescut la peste 800 de magazine, au cumpărat Tote și, din 2004, au crescut online de la nimic pentru a deveni unul dintre cei mai mari furnizori de pariuri pe internet. În comun cu majoritatea site-urilor de case de pariuri, Betfred a dezvoltat un site mare cu sub-secțiuni care acoperă sporturi, cazinouri, poker și bingo, permițând clienților să deschidă un cont în orice parte și să joace în toate secțiunile folosind un singur cont.

Operațiunile online ale Betfred sunt conduse de o companie subsidiară numită Petfre Ltd, care are sediul în Gibraltar, unde legile locale privind licențele de jocuri de noroc oferă clienților liniștea că jocurile sunt complet auditate în mod regulat pentru corectitudine și că toate detaliile personale și tranzacțiile financiare sunt gestionate în siguranță.

Situl de bingo a fost lansat în 2005 și a suferit o revizuire majoră în 2010, când a trecut la software-ul Playtech șiRețeaua Virtue Fusion| ||285. Betfred are exceptionally good at picking the best software for each part of their site and, by being in this network, players get access to a wider range of games with more promotions and bigger prizes.

Site-ul este prezentat. cu o temă albastră atractivă și a trecut testele noastre pe numeroase dispozitive pentru a garanta includerea în lista noastră de site-uri de bingo mobile aprobate. Există link-uri rapide către pagini în care clienții pot înregistra conturi noi sau pot vedea detalii despre toate promoțiile, plus detalii despre metodele de depunere acceptate.

Bonusuri

Jucătorii noi își pot spori soldul contului solicitând un bonus de bun venit odată ce au m-am înscris și am cumpărat niște bilete de bingo. Valoarea reală a bonusului poate varia pe măsură ce sunt introduse noi oferte, dar în mod normal va fi de mai multe ori suma cheltuită pe bilete, până la o anumită limită. O notă plăcută este oferta de bingo gratuit pentru jucătorii noi în primele cinci zile în care, deși jocul nu costă, se pot câștiga premii reale în bani, chiar dacă sunt mici.

La fel ca toate ofertele bonus de pe toate site-urile de bingo, există anumite condiții atașate la acestea, care sunt necesare pentru a opri oricine să încaseze înainte chiar de a juca. Condiția principală este ca bonusurile să fie plătite sub formă de credite care pot fi folosite pentru cumpărarea biletelor, dar nu chiar retrase, deși orice câștiguri realizate folosindu-le pot fi încasate. Un aspect demn de remarcat este că, dacă nu există activitate în cont timp de o săptămână după ce ați solicitat bonusul, fondurile suplimentare vor fi eliminate.

O modalitate de a mări soldul unui cont este recomandarea prietenilor ca plată Betfred. RON/USD/EUR15 în contul dvs. dacă aveți un prieten înscris și depuneți RON/USD/EUR5, iar acest lucru se poate face de câte ori doriți. Jucătorii primesc chiar și un bonus de 5 RON/USD/EUR la ziua de naștere.

Alte promoții se pot schimba de la o săptămână, dar Betfred are întotdeauna o gamă bună în orice moment, care include de obicei:

  • Guaranteed jackpot games
  • Oferte cashback
  • Bonusuri suplimentare la jocul de sloturi
  • Jackpot-uri progresive care cresc pe oră și trebuie câștigate în fiecare zi

There is a loyalty points scheme and a VIP Club, which rewards players each time they place a stake on any game. The rate at which loyalty points are earned depends on the players status within the club but at the Bronze entry level, RON/USD/EUR30 spent on bingo tickets earns 1 Point and 300 points can be exchanged for RON/USD/EUR1 in cash or bonus funds. At higher levels, the conversion rate improves, so players at the Platinum level only need 50 points to get RON/USD/EUR1. Although the conversion rate at higher levels is respectable, at the entry levels, it must be said that it's pretty poor.

Jocuri

bingo cu 90 de bile și 75 de bile pot fi găsite, de asemenea precum și câteva jocuri speciale precum Bingo Lucky Numbers, Joker Jackpot și Jocurile Bingo. Există mai multe săli de bingo, camerele Disco, Tinseltown și Super având fiecare combinație de jocuri gratuite și plătite la o gamă largă de prețuri, în timp ce sălile Lucky Numbers și Bunker sunt deschise toată ziua în fiecare zi. Altele precum Goals Galore și Classic Seaside sunt deschise doar câteva ore pe zi, dar jucătorii vor găsi întotdeauna un joc care să se potrivească majorității bugetelor și preferințelor.

O problemă este că - deși ar părea mai logic să lăsați clienții potențiali să le previzualizeze pe toate mai întâi - trebuie să vă înscrieți înainte de a putea vedea toate jocurile disponibile. Jocurile sunt prezentate într-un mod logic, care va fi familiar pentru oricine a mai jucat online și, deoarece Betfred face parte dintr-o rețea, există o mulțime de jucători la fiecare joc și o mulțime de bârfe distractive în jocurile de chat.

Unele dintre jocurile speciale au devenit foarte populare, inclusiv Britain's Got Talent și Lucky Numbers, în care jucătorul trebuie să aleagă 3 numere și câștigă un premiu dacă oricare dintre ele completează 1 rând, 2 rând și full house. învinge. Jocurile Bingo le permit jucătorilor să aleagă un alergător care coboară pe o pistă de curse ori de câte ori sunt chemate numerele selectate, câștigând un premiu suplimentar dacă câștigă cursa. Pe lângă bingo, există o serie de jocuri secundare, cu sloturi populare precum Adventures in Wonderland, Reel Gems, Little Britain și Angel sau Devil, fiecare cu propriile combinații de runde bonus și rotiri gratuite sau premii jackpot.

Opțiuni de depunere și retragere

Deși numărul de opțiuni de depunere este destul de limitat, sunt acceptate majoritatea cardurilor de credit și de debit majore, precum și unele sisteme de transfer de bani utilizate pe scară largă și vouchere preplătite. Majoritatea oamenilor vor găsi o metodă care să se potrivească, iar jucătorii pot plăti folosind 16 valute diferite. Solicitările de retragere sunt gestionate rapid, plățile fiind returnate către cardul sau furnizorul de transfer de bani folosit pentru depunere sau transfer bancar.

Concluzie

Betfred Bingo are bonusuri bune și este susținut de unul dintre cele mai mari nume din jocurile online. Prin utilizarea rețelei Virtue Fusion, site-ul are acces la cel mai mare grup de jucători din Europa, cu 10.000 de jucători online la orele de vârf, făcând jocurile mai interesante.

Categorii de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

Betfred Casino

Nu sunt necesare descărcări! Joacă astăzi folosind browser-ul tău.

Betfred Free Bet

Piețele de pariuri din belșug cu casa de sport Betfred.

Betfred Poker

Joacă Texas Holdem, 7 card stud și multe altele.