32Bonusuri Red Bingo

Nici o ofertă disponibilă| ||62
32Red Bingo is now closed
T&Cs se aplică, 18+
Obțineți bonus

32Red Bingo Recenzie

32Red este unul dintre cele mai mari nume din industria jocurilor de noroc online, cazinoul lor fiind votat cazinoul deceniului și numeroase premii sub centură. Site-ul de bingo folosește software-ul Microgaming pentru a-i oferi un aspect de calitate, cu toate detaliile importante ușor de văzut, iar jucătorii pot începe în doar câteva minute.

Întregul grup 32Red are sediul în Gibraltar, care este cel mai popular loc de reședință pentru cele mai mari mărci din România, deoarece le oferă jucătorilor siguranța de a ști că jocurile vor fi auditate pentru corectitudine și că toate detaliile personale și bancare vor fi protejate în siguranță.

Jocuri

Există o selecție bună de jocuri de bingo în cinci camere diferite, iar clienții pot alege să joace

  • 90 Ball
  • 75 Ball
  • Speed ​​Bingo
  • Free Bingo

90 de jocuri cu mingea încep la fiecare 2-3 minute în Friendship Lounge și sălile Harmony, 75 de jocuri cu mingea sunt jucate în Sapphire Room cu un joc nou care începe la fiecare 5 minute și jocuri Speed ​​Bingo începe la fiecare 5 minute de la 18:00 până la 12:00 în fiecare zi. Jucătorii pot găsi bingo gratuit în Sunshine Room, jocurile care încep la fiecare 30 de minute. Friendship Lounge este sala principală care este deschisă 24 de ore pe zi și oferă o mulțime de jocuri pe chat, jackpot-uri garantate de cel puțin RON/USD/EUR25, jocuri cu jackpot progresiv și bingo Buy One Get One gratuit între 7:00 și 10:00.

Pagina de program de bingo vă permite să știți ce jocuri urmează să fie jucate, prețurile biletelor și numele jocurilor. Jocurile sunt prezentate în mod logic cu chat pe o parte a ecranului, numere numite și detalii despre premii în partea de sus și cărțile în secțiunea principală. Oricine începă să joace bingo online ar trebui să viziteze secțiunea Noțiuni introductive, care conține sfaturi detaliate despre cum funcționează fiecare joc și există o secțiune comună utilă care explică cum funcționează funcțiile de chat și ce înseamnă limbajul de bingo.

Folosind Software-ul Microgaming pentru a-și alimenta jocurile, 32Red poate oferi o gamă largă de titluri de cazinou și sloturi, inclusiv unele dintre cele mai mari jocuri cu jackpot progresiv de oriunde. Jocurile de masă constau în Ruletă, Blackjack, Keno și Three Card Poker și există câteva titluri de video poker, precum și aproximativ 25 de sloturi. Unele dintre cele mai populare sloturi sunt Mega Moolah cu jackpot-ul său de peste 1 milion RON/USD/EUR, Tomb Raider, The Osbournes, Avalon și Major Millions, un alt joc uriaș de jackpot progresiv.

Bonusuri și promoții

Noi clienți 32Red Bingo pot revendica cel puțin unul, și adesea două, bonusuri de bun venit, concepute pentru a le prezenta bingo și jocurile secundare de pe site și pentru a le mulțumi pentru că au jucat aici. Valoarea și detaliile bonusului se pot schimba ocazional, dar, de obicei, clienții noi vor primi un mic bonus fără a fi nevoie să depună mai întâi bani și apoi o sumă mai mare odată ce au făcut prima depunere în numerar.

În comun cu bonusurile de pe alte site-uri de bingo online, există câțiva termeni și condiții atașate: fondurile bonus trebuie folosite pentru a cumpăra bilete de bingo și, deși orice câștiguri obținute folosindu-le pot fi încasate. , bonusul efectiv în sine nu poate fi. În plus, înainte de a solicita orice retragere din contul lor, jucătorii trebuie să fi mizat o sumă egală cu de 10 ori valoarea primului depozit. Termenii bonusului trebuie să existe pentru a preveni orice abuz al sistemului.

Există o mulțime de oferte și promoții suplimentare pentru jucătorii obișnuiți, inclusiv un bonus de redepunere de 25% care poate fi solicitat de fiecare dată când un jucător adaugă fonduri la contul lor până la un maxim săptămânal stabilit. Bonusurile suplimentare, care se schimbă destul de frecvent, sunt plătite pentru a juca jocurile și sloturile de cazinou, cu 32Red care separă bonusurile de bingo și de cazinou, astfel încât să nu aveți nevoie să jucați un tip înainte de a revendica altul. Spre deosebire de multe site-uri de bingo, totuși, nu există un program de puncte de loialitate sau o schemă VIP, ceea ce pare puțin o neglijent, deoarece acestea sunt de obicei foarte populare în rândul clienților.

Ofertele de pre-cumpărare săptămânale și lunare sunt disponibile acolo unde jucătorii pot cumpăra un bilet și pot primi unul gratuit, împreună cu un mega jackpot de bingo gratuit lunar, unde pot fi câștigate RON/USD/EUR 1.000 fără a fi nevoie să plătiți biletele. În fiecare lună, sunt introduse noi promoții de bingo și acestea includ, de obicei, extrageri de premii, jackpot-uri garantate, bonusuri suplimentare în timpul jocurilor de chat și premii suplimentare pentru câștiguri la linie și la full house.

Bancare

Depozitele pot fi efectuate folosind o gamă excepțional de largă de metode, dar sunt foarte orientate către piața din România, cu cele mai populare carduri de credit și de debit, carduri și vouchere preplătite, transfer de bani sistemele și portofelele electronice toate acceptate. Toate tranzacțiile sunt efectuate pe servere securizate folosind tehnologia SSL pe 128 de biți pentru a proteja pe deplin fondurile și detaliile jucătorilor.

32Red își propune să proceseze cererile de retragere în 24 de ore, ceea ce este foarte rapid, deși depinde de metoda de depunere utilizată. , ar putea dura câteva zile pentru ca fondurile să apară înapoi în contul bancar al jucătorului. Ori de câte ori este posibil, fondurile retrase vor fi rambursate prin metoda utilizată pentru a face depunerea.

Rezumat

32Red oferă ceva diferit de majoritatea site-urilor de bingo online, cu unele înscrieri inovatoare. oferte bonus pentru jucători noi, promoții generoase de re-depunere și o serie de jocuri secundare pe care puțini alți operatori le oferă. Folosind software-ul Microgaming, jocurile evită să arate exact la fel cu ceea ce vor vedea jucătorii în numeroase alte locuri care folosesc software mai obișnuit, iar acest lucru atrage mulți jucători cărora le place o schimbare. 32Red are o reputație fantastică ca site de pariuri online de încredere, cu servicii bancare securizate, asistență pentru clienți cu experiență și selecție de bonusuri care pot fi oferite doar de cele mai mari companii.

Categorii de bonus de înscriere - Se aplică T&C, 18+

32Roșu

Cunoscut pentru marca de cazinou de încredere și pentru ofertele proeminente de sponsorizare.

32Red Casino

Câștigătorul celui mai bun site de cazinou online din 2003.

32Red Poker

Bucurați-vă de toate jocurile populare și rakeback de neegalat.