Despre noi

Cine suntem?

case-de-pariuri.net este un serviciu de agregare a ofertelor care a fost înființat în 2013, vizând piața din România. Bonusurile de înscriere sunt colectate de la companii cu renume din România și afișate cu informații relevante pentru a ajuta clienții să găsească rapid promoția care se potrivește criteriilor lor. Ne propunem să oferim cel mai cuprinzător, actualizat și accesibil serviciu de agregare pe toate dispozitivele.

Oferim recenzii imparțiale ale tuturor site-urilor majore de pariuri și jocuri de noroc autorizate să opereze în România. Atunci când o companie are mai multe oferte separate, cum ar fi: cazinou, cazinou live, vegas, poker, bingo și pariuri sportive, fiecare categorie este revizuită individual și apoi un punctaj agregat general este acordat companiei-mamă. Ofertele pentru clienți noi primesc facturare de top pe site, dar cele mai recente bonusuri pentru clienții existenți sunt, de asemenea, evidențiate pe măsură ce devin disponibile. Prin parteneriat cu cele mai bune site-uri de pariuri din România, cum ar fi Bet365 și Ladbrokes, putem fi primii care oferă actualizări despre noile oferte și despre cum să le revendicăm.

SignUpBonuses este o denumire comercială a companiei-mamă din România Solid Software Ltd.

Dezvăluirea publicității

Pentru a menține acest site să funcționeze ca un serviciu gratuit, unele case de pariuri ne plătesc un comision pentru recomandarea clienților atunci când fac clic pe linkurile noastre.

Detalii companie

Tyne Bridge, Newcastle Office

Număr de înregistrare a companiei:
07259827

Număr de înregistrare TVA:
993037693 (GB993037693 inclusiv codul țării România)

Solid Software Limited
Taxa pe boabe de piper
Sala Dissington
Dalton
Newcastle upon Tyne
NE18 0AD

Contactați-ne

Ne place să primim feedback, sugestii și comentarii despre site.

  • Telefon: Sunați la biroul nostru din România la +44 (0) 3333 443449.
  • E-mail: Contactați-ne prin e-mail la[email protected] și încercăm să răspundem în 24 de ore.

Publicitate

Vă rugămcontactați-ne pentru a discuta despre opțiunile de publicitate.